zondag 3 juni 2007

Hiep hiep hoeraaaaaa !


Om het 1 jarig bestaan van deze blog te vieren, een special post : (vertaling volgt)

Oe es dad ier ollemaolle begun'n ?

Awel van up twerk an ze gezeid voe den ie ce tee een bitje bie toedn. Voeral de web twjee toepssingn kendek nog niet zo goe. Dus gingek noa nen studiedag rond blogs en wiki's, RSS en ol zukken trukken... Gezien dat een praktische bieskolinge wa, moestek ton wok nen kjir nen blog activeern. Ken a gin goeste voe lik ol dandere nog nen kjir nen blog ut te vinden me van die saaie skoolvertelsels... Den lesgever (Tom Wambeke) stelde vworren voe nen obbie te pakkn, en gezien dak ol een paor joar an t lwoppn wa bie den club, eit ie den deen gaktiveerd. En azwo waak vertrokkn !

Minnen jisten post wa geweun minzelven vworrenstelln en azwo, vrjid saai dus.. En omdak gin last ginge èn me pottenkikkers èk den dag derachter beslist van tint westvloams te zettn.... kpeisde ton nog dak last ging èn me tupgeevn van min privacy... Enfin, stillekesan begost er toch een twaasen een twiene dienen blog te kennen. En de mjiste kosten dad ier toch moa moeilik leezn.. Zelfs Westvloamingn zeidn dat lastig wa.. 't Toppunt wa da minnen eigen vint zeit da tem tliever in tskwon vloams wilde leezn... Tja... Wuk ton ? Stillekes geprobeerd van - nog alsans redelik anoniem- in t Nederlands te skrivvn... De reacties ut min omgevinge vieln mee en kè der mee vwort gedoan.

Intussn èk wok veel andere blogs bekeekn en es de goeste voe 't lwoppen zelfs der up vworut gegoan. In plekke van 1 wedstrid per jaar, goak nu ol an vuvve zitten, min kilometers zin der wok nie up geminderd en k benne zelfs ol nie mjer anoniem.

Merci voer ol de commentaorkes dak ier krigge, tes olsans gjistig voe te zien dat er nog met 't zelfste bezig zin !

Beknopte vertaling :
Het begin was een bijscholing op 't werk (web 2.0 toepassingen), waar we een eigen blog moesten starten. 't Werd dus een privé loopblog. Om geen last te hebben van gebrek aan privacy dus eerst anoniem en in 't Westvlaams. Later, op verzoek, in 't Nederlands. Intussen is mijn loopkilometriekske de hoogte in gegaan, neem ik aan 5 keer zoveel wedstrijden deel, en geniet ik van 't lopen en van het lezen van blogskes. Merci voor de commentaar het voorbije jaar ! Altijd leuk om te lezen !

16 opmerkingen:

Yves zei

Proficiat met het eenjarig bestaan van uwen blog. We blijven u in de gaten houden.

Jess zei

happy birthday to blog!

Julie zei

'k Versta der de ballen van maar... héél hard gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van je blog. Nu wil ik dus wel een foto van een blog die een kaarsje uitblaast. Hoe je dat gaat klaarspelen? Ik ben benieuwd!

Homer zei

Proficiat met je eenjarig blogbestaan... Het was deze keer niet eenvoudig om te lezen, maar tussen de lijnen heb ik toch begrepen dat we allemaal op champagne worden uitgenodigd... Dank voor de uitnodiging!!

Geert zei

proficiat met de verjaardag, laat de champagne maar knallen. Bedankt voor de vertaling, anders hadden we der de ballen van gesnapt

frank spencer zei

Happy birthday, uwen blog mag één kaarsje uitblazen :
voor mij zijn beide versies verstaanbaar.
Altijd leuk om hier eens te piepen en bij te lezen.
Doe gie mao vwoart lik daje beezig zit ...

Kurt zei

Proficiat met het éénjarig bestaan van je blog!
En inderdaad, alhoewel ik het wel leuk vind, is het zelfs voor West-Vlamingen niet makkelijk om het te kunnen lezen, althans dat is mijn oordeel.

edith zei

Proficiat met uw éénjarig bestaan .. en bedankt voor de vertaling want ik zag het niet echt zitten om het te vertalen ... Da toaltje is veur mij veute mojlek ..

Steven zei

proficiat, niet alleen met je eerste jaar in blogland, maar ook met je vorderingen op sportief vlak ! Loop ze nog én geniet....

geert zei

FORMIDASTISCHE GELUKKIGE VERJAARDAG!!!

Kurt zei

"Re: Simple Life"
zes ollezins e betje simpel ;-)

Tinne zei

Amai zenne das ni simpel.
Ik was begonnen on awen tekst mer noa ne regel of 4 zag kik het ni mer zitte...dus ok bedankt veur de keurte soamevatting! Proficiat met je 1jarig bestaan en doeta nog goe he!!!

Groetjes van een gruntje

Ron zei

Dat is een feestje waard hoewel ik van je streektaal geen reet begrijp ;-))

philippe zei

Dikke proficiat met je eerste blogverjaardag. 't Westvloams was voor mij perfect verstaanbaar. Nog veel blog- en loopplezier

Koen zei

joart ol direkt daj van den andre kant van de provinsje ziet ... kent verstoan, moa twas nie gemakkelik wij!! Doe mo verdre lik ofdaje bezig ziet!

Ronald zei

Hieperdepiep!!!! gefeliciteerd met je 1e verjaardag!!!!