zondag 17 juni 2007

Weeral een PR !

Deze morgen kon ik het dus toch niet laten... Om 8 u vertrokken met Bernadette, Patrick en Timon voor 'nen groten tragen toer'. Eerste plan was 30 km, afgezakt naar 27. Ik zou wel zien hoe lang ik met hen mee zou lopen, telkens grote lussen. Het eerste stuk was intussen ook een beetje terrein verkenning voor de Leiemarathon. In omgekeerde richting dan. Timon was gisteren met een paar van het bestuur van den Joggingclub eens exact gaan meten, zodat het parcours de juiste kilometeraanduidingen en zo had. Spijtig voor hen want 't was snertweer.
Vandaag helemaal opgeklaard, geen regen te zien. Goed voor mij dus. In het begin kreeg ik 'tips' om wat minder te babbelen, als mentale training voor de marathon. Na 2 uren moesten ze het niet meer zeggen, ik had het intussen al gevoeld...
Uiteindelijk toegekomen in 2 u 59 minuten. Dus zowel in duur (bijna 3 u) als afstand (net geen 27 km) een PR. Behalve wat kuitstijfheid ook geen averij opgelopen. Laat maar komen die trainingen !
Nu eerst wel ff uitrusten, volgende zondag is het 12.3 km wedstrijd in Lauwe (Leiecorrida) en die duurloop past eigl niet in dit plaatje... Nu ja, 't is toch al een PR, al loop ik er 3 u over (liever niet). Ik hoop op 1 u 15, maar 't zal eerder 1 u20 worden, denk ik. We zien wel. Voor de gokverslaafde medebloggers : waag uw kans en voorspel mijn eindtijd !

17 opmerkingen:

Homer zei

Wow, om 8h vertrekken voor 30km... Volgens mijn bejaarde buurman is zondag = rustdag! De tijden zijn veranderd!!

Koen zei

1u16m24s
mooie training zenne ... doe zo verder .. enkel de "echte" beginnen zo vroeg al te trainen!

frank spencer zei

Waauw, weeral een recordweek !
Donderdag bijna 20 en nu weeral 27 km. Goe bezig !
En zonder kleerscheuren ...
Prima voor het vertrouwen !
Knap, gun de beentjes nu maar de verdiende rust.
Mijn pronostiek voor zondag 1u07'47"
Welke hemelse drank is er te winnen ?

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

JA MANNEKES !!(Alé vrouwke) das al nie meer gewoon zulle en een gokje wagen wel euuuuh ik denk aan 1u08 (maar ik duim voor je in 1u01) ;-))

geert zei

pronostiekje? Niet nodig, jij komt netjes na 1u14'48" breed lachend binnen gesjokt ... zeker weten!

Yves zei

Goed op weg blijkbaar. 27km is al een prima afstand als voorbereiding. Succes met de leiecorridag zondag.

betty spencer zei

1u10'45" is mijn gok.
Amaai al 27 km. Laat de beentjes nu maar wat rusten tot zondag (nog wel wat loslopen). Voor mij zijn die lange duurlopen maar voor binnen een 5-tal weken.

philippe zei

Knappe training !! Bij de Leiemarathon moet je wel na 42,195km stoppen hé, dan is 't gedaan.
Mijn gokje voor de Leiecorrida : 1u13'20"

Sjarlot zei

... Aangezien jij anderhalve minuut na mij aankwam ik Brussel.. en Torhout ook niet zoveel scheelde... en jij nu deftig ant werken bent op uithouding... zou ik pronostieken op... 1:03:16 voor de 12km. Tis ma twee km verder dan in Torhout, en we zijn een dik maandje verder... dus een tandje bij he!!
Succes!

patrick zei

dat was dan een geslaagde duurloop;-) mooi gedaan

Kurt zei

Mooie training, aardig wat km afgedraaid.
Wat betreft die eindtijd in Lauwe, ik gok op 1u13'25".
Succes!

Julie zei

Waw, mooie training alweer, 27 km... maar als je nu al die lange duurlopen doet, wat ga je dan de laatste weken voor de marathon doen? Loopjes van... 42 km? Voor de Leiecorrida voorspel ik je een mooie eindtijd van 1u09! Veel plezier!

Ruthje zei

knap getraind hoor Veerle, moet je toch wat zelfvertrouwen geven voor die marathon. Maar doe nu nog niet te veel van die lange duurlopen hé, spaar je nog een beetje totdat de "echte" marathontraining (vanaf half juli) begint, want anders ben je uitgeput tegen dat het zover is...Succes nog!

roadrunnerke zei

er zal veel zuurstof in de lucht zijn , rekening houdend met uw 27km lange duurloop waar ge dus met ietwat vermoeide benen aan de start zult staan en het toch een lastig parcours is gok ik op 1h13m15s , ge gaat toch wel 10km/h halen zekers !!!!

Ronald zei

wow Veerle, je bent goed bezig!!! Op naar de 42KM!! top top

Bruno zei

PR wil dit zeggen Permanente Regen misschien. of Perfecte Routeverkenning. Me dunkt dat ik dringend die Leie es moet gaan opzoeken naar Westvloamse loopsters

frank spencer zei

Bingo, mijn pronostiek (1u07'47") was bijna op de seconde exact.
Heb ik nu ook eens gewonnen of was je netto tijd nog sneller.
Proficiat met de knappe tijd !