zondag 24 juni 2007

Veni Vidi Vici !

Amaai, wat een weekend ! Het begon al goed, vrijdagavond personeelsfeest van mijn ventjes werk, en me enorm geamuseeerd ! In de Ripasso (Kortrijk) was er dus gewoon feest, met dans, maar intussen ook rodeo op een stier, sumo worstelen, springkasteeltoestanden,... Plezant ! Eén klein probleempje.. Ik ben niet gewoon om met 'deftige' schoenen te dansen (hoge houten hakken) en na 4 u jumpen en co, waren mijn scheentjes toch wel uitgeput...
Op zaterdag was er ons jaarlijks clubkampioenschap van den joggingclub. Tijdens boulevard 44 (voor het goeie doel : de specials in Shangai) moesten de dames 2 km (heren 4 km) lopen en wie dichtst bij zijn eigen opgegeven tijd zat, won. Frank Spencer was blijkbaar nog niet uitgerend na zijn NVV. Ikzelf liep een rustiger tempo ('k was nog een beetje moe van het fuiven, vooral van 't "pekken" dan... ) Maar ge moet niet rap zijn om te winnen, met mijn slakkegangetje (ik heb zelfs gehuppeld) ben ik mooi derde geworden ! Gnothi Sauton (Ken uzelven) dus !
Daarna was er nog een tombola... Jaja, I did it again ! Raad eens wie de hoofdprijs won ? Een flatscreen TV dan nog wel ! Dat ik die avond nog even moest blijven plakken, dat kon niet anders.... Lopen en tombola's, 't is me echt gegund !
.
Vandaag was er dan eigenlijk de "echte" wedstrijd. De Leiecorrida te Lauwe. Na 3 minuten is mijnen polar geblokkeerd, ik heb hem trouwens nog steeds niet in gang gekregen.. Batterij misschien? Ik liep bij Ann van de club en zij had een tijd van 1.20 tot 1.25 vooropgesteld. Ik wou onder de 1.20 duiken, en toen ik echt moest harken om bij te blijven dacht ik "dat komt niet meer goed"... Grote verbazing bij de finish : 1.07.59 ! Wow, sneller dan 11 per uur ! Hein ? Dus sneller dan Torhout, waar 't maar 10 km was en luizeplat. Lange duurlopen zijn niet enkel voor de marathon goed ! Yihaaa ! Daarna nog naar de prijsuitreiking geweest, maar enkel de 1ste had prijs (en met mijn 11/u was ik bijna 1 van de laatsten...)
.
Bij het pronostieken heeft Katrien gewonnen : slechts 1 secondje er naast ! Proficiat ! Ik bezorg je een flesje wijn (voorkeur rood of wit ?). En nu ga ik nog even kijken naar onze gewone tv, in afwachting van de nieuwe...

13 opmerkingen:

frank spencer zei

Zeg dat het niet waar is ... !
Een tombola met ontelbare lotjes en wie loopt weg met de flatscreen ... ?
Jawadde, volgende maand de Lotto en in september Euro Millions zekers ?
Proficiat met je knalprestatie in Lauwe : ik had je 1u07'47" voorspeld.
Ik zat er amper 12 seconden naast en rateer opnieuw de hoofdvogel.
Gokken en Frank Spencer, geen geslaagde combinatie ...

betty spencer zei

Jawadde,
Een flatscreen en een mooie tijd, uw weekend kan niet meer kapot.
Een diiiiiiiiiiiiiiiikke (wat niet van je flatscreen kan gezegd worden) proficiat!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

PROFICIAT !!!! MEISKE, kwist het hé dat ging lukken !! bedankt voor de wijn tis om het even (een goe zwijntje mag alles)

Ruthje zei

jawadde, jij hebt wel een superweekend achter de rug zeg! Een flatscreen TV gewonnen en een ongelooflijk goeie tijd gelopen in Lauwe! Proficiat!!

Homer zei

't Is toch weer nie waar zeker he... Nu weer ne plasma... Hela, maar ik heb een knappe boxershort gekregen zenne!!! En die ruil ik nog voor geen 10 plasmas!!

geert zei

enorm sportief weekend, dan nog vol met knalprestaties (zeker op tombolagebied ;-) )

Ron zei

Knappe prestatie neergezet hoor! Proficiat en voor herhaling vatbaar.

Ronald zei

wow, een flat TV gewonnen!!! onwijs gefeliciteerd. maar geen JVC.. dat is nou weer jammer... :))

heel veel plezier ermee Veerle

Koen zei

flatscreen .. dus weeral een beetje plaats in je living om nog iets te winnen hé!!! En neen ... ik sta niet op die foto's zenne

Anoniem zei

Goed gelopen zenne. Dat sumo gedoe zag er precies ook leuk uit; :)

Yves zei

Lap twas niet de bedoeling anoniem te posten

Julie zei

Jawadde, ik weet niet waarmee ik je eerst moet feliciteren, maar je was in ieder geval in de winning mood dit weekend! Proficiat met een knappe tijd én de flatscreen (hoe doe je het toch)? Mooie prestaties hoor!

Bruno zei

Da Polar gedoe is me gekend, ik mocht om de 2 maand de batterij eruit halen en opnieuw erin steken en dan werkte hij weer
Over hoge hakken : een tip voor je volgende wedstrijd als sponsoring voor Make a wish: per gelopen km met hoge hakken je laten sponsoren (bv door Brantano)