zaterdag 25 oktober 2008

Lopen is aanstekelijk...


Nu meneer jogginggirl intussen al een echte loper geworden is, zijn de kinderen ook geïnteresseerd geworden. De meisjes lopen elk om beurt een blokje om met papa, die daarna "opgewarmd" is om zijn toerke te gaan lopen. Met dat enthousiasme zijn we plots een lopersfamilie geworden. Van 1 loper naar 4 op enkele weken, leuk hé ! Op de foto Fran en Roeland na hun loop.
En na de drukke tijden en het wegebben van de verkoudheid van vorige week, heb ik er weer zin in. Sebiet ga ik sjette geven in de zwemclub, morgen dan een langere duurloop. Want met het fitoKATHO programma wil ik wel iets doen. De marathon van Rotterdam misschien :) ? De webloglopers kozen voor het voorjaar voor een marathon in Nederland, Rotterdam op 5 april, in het najaar wordt het misschien wel de Leiemarathon ! Dus solidair zijn en meelopen met den hoop ? Klein detail : Er is geen kortere afstand en ik zie me niet direct meelopen met Katrien en co. Ai...

20 opmerkingen:

edith zei

NOg een lopersfamilie !!! Succes. In Rotterdam loop je vast niet alleen. Denk er maar eens goed over na. Op je eigen gevoel en tempo lopen is ook zalig !! De massa sleurt je wel vooruit.

anja zei

Inderdaad dat is leuk met gans de familie lopen, wij lopen ook alle 4, mijn man loopt meest in de winter want in de zomer koers hij, ik en de dochters lopen de ganse tijd.

Patrick zei

Dat is pas genieten,met het hele gezin,mijn vrouw is dit jaar ook begonnen en loopt nu al met mij mee op een herstelloop van 10 km,erg plezant en je bent nooit aan het zagen,als je over het lopen begint!!!!!!
grz
Patrick

Julie zei

Echt leuk dat je ondertussen ook de kindjes aan het lopen hebt gekregen! Zo plezant! Veel plezier zo samen! Kan jij Maarten niet aan het lopen krijgen?

Homer zei

Die lopersbende blijft maar groeien he! Goe bezig!!

Tiny zei

Wat gaat de wereld er mooi uit zien at allemaal lopers;-)

Anita zei

A ja dacht het al dat het een grapje was,klappen gaan we zeker doen maar k'ben terug bang om je niet meer te herkennen(ja ik herinner het me goed van MC-Bride )ik zeg altijd vriendelijk zijn kost niets maar je krijgt er wel veel voor terug.Ja en zo te zien wekt het lopen zeker aanstekelijk bij jullie.verder veel succes en als je me ziet klappen he.

RunningRonald zei

leuk!! hoe meer lopers in de familie hoe beter!!

Anoniem zei

Dat is echt heel leuk om met je familie aan sport te kunnen doen. ik ga dat hier bij ons ook eens voorstellen....oei, oei een hele opgave.

Geert
http://mijnmarathondroom.skynetblogs.be

Dirk zei

Duidelijk een virus in de familie en ervaring leert dat dit met maar één remedie te bestrijden is, veel lopen...

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Leuk é ! een sporty familie ! ben wel jaloers ! zeg je bent wel vergeten dat we in Aug of Sept onze "Klasieker" moeten doen hé Remember "Go Cars Marathon"

Yves zei

Niets leuker dan met het hele gezin een loopje te kunnen doen.

Danniëlle zei

Leuk! Maar iemand in huis die niet aan hardlopen doet is ook handig, om je tas te dragen :-)

frank spencer zei

Wij lopen ook allebei Rotterdam.
Je hebt nog ruim een half jaar om in topconditie te geraken voor je tweede marathon.
Dat is toch te doen, PR verzekerd !
Rotterdam is trouwens één van de leukste marathons ter wereld.

Je kan gerust meerijden op 5 april.
Smoet moa joe kieten ...

Geert en Monique zei

Bij ons zijn de kids nog erg klein (7, 6, 4 en 0) maar ik zie het over een paar jaar al helemaal voor me......

Geert en Monique zei

Bij ons zijn de kids nog erg klein (7, 6, 4 en 0) maar ik zie het over een paar jaar al helemaal voor me......

Bjorn Paree zei

Wel oppassen he ; voor je het weet zijn ze allen lopers-verslaafd :-)

kaat zei

Het is mij sinds een week ook gelukt. Zoonlief en manlief. En nu maar duimen dat ze 't niet opgeven ! Veel succes alvast !

Pongkiepon zei

bij mij begon het vrouwtje er ook aan, maar het was al snel duidelijk dat het niet haar ding was. Nu gaat ze weer dansen, en das toch ook al een stukje beweging he. Ik ben dus van 2 november ook weer herbegonnen, en het eerste loopje was nogal zwaar.
Maar alle herbegin is moeilijk... Hou je goed !!!!

Wat zijn de loopplannen in 2009 ?
gaat de 2e editie ipso marathon door ?

Jogginggirl zei

@pongkiepon : leiemarathon is op 20 09 2009 en die doe ik zeker mee, Rotterdam (5/4) is eigl niet gepland, maar onder druk vd webloglopers zal ik wel trainen en dan zie ik wel...