zaterdag 1 november 2008

We zijn goe bezig !

De voorbije weken nam ik de loopdraad opnieuw op, na de zomerse rustige kilometertjes. Ook deze week zit ik aan een marathon, uiteraard in 4 stukken. Vandaag ben ik zelfs onverwachts met Veerle, Philippe, Betty, Frank en de Spencers op pad geweest. Het kerkhofweer leidde deze middag tot serieuze gesprekken. Eigenlijk had ik niet veel zin, 'k had net hutsepot gegeten, maar chatten op Facebook leidt tot extra kilometerkes !
Alleen was ik wellicht geen dik uur op pad geweest, met die kletterende regen. Ook al omdat ik tegen maandag uitgerust moet zijn voor de lactaattesten op het werk. Het laten van alcohol is overigens vanaf maandag compleet (niet dat het zo veel scheelt maar een glas is een glas). Even een maandje de conditie ten top zetten, ook qua suikervoeding, kwestie van met de feestdagen geen collateral damage op te lopen...
En welkom terug Geert. Zou er morgen een telex volgen.... ?

10 opmerkingen:

Tiny zei

Na een douche of een warm bad is die regen al meteen weer vergeten. En dat uur heb je toch maar weer mooi te pakken!

wendy zei

Dat is ook een heel goede training om eens een uurtje in de regen te lopen, dit zijn omstandigheden die in België geregeld eens voorkomen, het geeft je weer wat meer zelfvertrouwen. Dus heel knap dat de regen jou niet afschrikt! Groetjes!!

edith zei

Goei idee, dat ga ik ook proberen, geen alcohol en suiker beperken .. Enne .. het badpak gaat zeker niet de kast in .. Ik blijf zwemmen ..

Patrick zei

van die regen wordt je harder zegt men,ik enkel natter!Maar ik laat er mij toch niet door tegen houden,dan moet het al erg doen!!!
Maar ik ben daarin getraind door vrouwlief,als het erg regent zegt ze wel eens"dat is geen weer om een hond door te jagen,Patrick ga jij even naar de bakker....."

Ron zei

Toch weer lekker wat km's in de benen afgelopen week! idd goe bezig!

Julie zei

Dat smoelboeken leidt inderdaadtot één en ander, 'k vind het wel leuk. Je bent goed bezig!

Julie zei

Dat smoelboeken leidt inderdaadtot één en ander, 'k vind het wel leuk. Je bent goed bezig!

Ruthje zei

wat leuk gezelschap al niet kan doen, direct weer een uur training erbij! benieuwd naar het resultaat van je lactaattesten!

geert en monique zei

Goed je best gedaan weer, weer of geen weer; altijd loopweer zou Tiny zeggen!! (haha)

geert zei

sorry maateke ... telex komt er terug vanaf volgende week, beloofd! Trouwens, Friday = Telexday ;-)