zaterdag 22 november 2008

Kindjes in actie op TV !


Vandaag een dagje Brussel. Bezoek aan de Ketnet studio en opname van voorrondes Ketnet Kick 2. (Ronald en andere niet-Vlamingen : Ketnet is de kinderzender van de VRT). Lien en Fran moesten het opnemen tegen een ander team in 5 spelletjes. Het werd vooral een geduldspelletje voor de ouders en Niels, die nog te jong is om deel te mogen nemen. Elke zin moest geoefend , opgenomen, heropgenomen, herheropgenomen ... worden. Pff, camera hier, inzoom daar, nog eens zo.. 'k Kreeg compassie met die mensen, die doen dat dus als beroep he. Maar het team zorgde voor spijs en drank, en kwam met strips en spelletjes voor de kindjes. We kregen zelfs met ons vijven een gratis lunch in het VRTrestaurant. En toen weer opnames en opnames... Onze kindjes hebben het prima gedaan, maar zijn nu wel moe. Nog wat file op de Brusselse ring en sneeuwbuiweer maakt het nog wat langer. We waren net op tijd thuis voor Eurosong, waardoor de dag compleet door VRT gevuld raakte....
En nu zelf ook mijn bed in, om 4 u moet ik op school van de kindjes paraat staan voor een ontbijtpakketten leveringsactie. Hopelijk sneeuwvrij...
UPDATE : onze dochtertjes zijn volgende week vanaf maandag tot vrijdag te zien rond 10 voor 6 op ketnet, met telkens een spelletje ('t is een heel kort programma). Ze heten de "dansende turnsters".

13 opmerkingen:

wendy zei

Wat een bv familie! Laat maar iets weten wanneer het uitgezonden wordt!
Groetjes

tiny zei

Waarschijnlijk hadden wij het ook wel zo druk toen onze kinderen nog jonger waren. Nu heb ik alleen een hoop respect voor ouders met jonge kinderen die moeten regelen,racen en organiseren om alles op rolletjes te laten lopen!! Respect!!

Jogginggirl zei

@wendy : dat weten we nog niet, ik post het hier wel

frank spencer zei

Goed gedaan van Lien en Fran.
Onze meiden zijn heel benieuwd om hen op tv te zien.

RunningRonald zei

ik ken Ketnet, hebben we hier ook :) De uitzending komt toch wel even ook op JoepTjoep he?

Jogginggirl zei

Joep Tjoep, dat was ik niet van plan, ....

Julie zei

Jawadde! Zoveel sterren in de familie! Nu jij nog in Blokken en 't is compleet!

geert zei

new stars are born!!

Ben Crabbé wordt al nerveus, naar ik heb vernomen ...

Nico zei

de eerste BV bij de facebookrunners/webloglopers :-))))

Geert zei

En hebben ze het wel naar hun zin gehad? Als de kids het maar leuk vinden dan is de drukte weer snel vergeten. In ieder geval een hele leuke ervaring voor de kids en ook voor jou! ;)

Jogginggirl zei

http://www.ketnet.be/node/32451

om 't online te zien (of ketnet site homepage)

Smurfineke zei

Een dagje BV zijn, is toch niet te versmaden. Dat was vast een hele leuke dag met megacoole verhalen voor de vriendjes en vriendinnetjes.

Bjorn Paree zei

Leuk !! Dat gaan we dus ff kijken. Wordt qua tijd wel een beetje lastig maar ik ga mijn best doen.