woensdag 19 november 2008

Even gaan stemmen aub...

Op de webloglopers site (http://webloglopers.skynet.be) loopt tot eind deze maand een stemming voor een najaarsmarathon. Wat is de bedoeling ? Wie zin heeft andere bloggers eens tegen te komen en een 'klapke' te doen op een wedstrijd is welkom. Niemand is verplicht, afkomen is een 'optie' en plannen kunnen altijd veranderen. Maar omdat alleen maar alleen is, en samen op pad gaan leuker, zouden we met wie wil samenkomen op 1 voorjaarsmarathon en 1 najaarsmarathon. Via facebook ben ik zo naar Bellem getrokken, en met Julie op pad geweest, voor minder lange afstanden is dit overigens prima ad hoc te regelen.
Maar een marathon doe je nu niet tussen de soep en de pattatten door (oke, er zijn uitzonderingen), dus even afstemmen kan geen kwaad.
En laat er in de voorgestelde najaarskalender nu net een fantastische datum tussen zitten 20092009, met een marathon helemaal naar mijn gedacht...
De Leiemarathon is echt iets voor mij. Kleinschalig, zodat ik met al wie ik wil ontmoeten kan samenzitten voor en na. Heel goed georganiseerd, niet duur, ook voor de mindere goden als ik staat er voldoende bevoorrading, is er een deugddoende professionel massages en recovery area achteraf, warme douches, naturapakket... En natuurlijk mijn sympathie voor de joggingclub van Wevelgem ! Dus als 't even past : stem ook eens. Er is ook een 5 en een 10 kilometerloop voor niet marathonners en gewoon even langskomen kan ook. Andere extra's mag ik nog niet verklappen....
Los van reacties hier : stemmen kan enkel bij de webloglopers site zelf !

Deze week kreeg ik een leuk mailtje : 'k ben geslaagd voor 't ingangsexamen blokken, en mag dus - kan nog even duren, want er is een wachtrij - up den televiesje. En nu op zoek naar "Ben Crabbé moppekes" zeker ?
Ook de kindjes komen op de TV, zaterdag gaan we naar de Reyerslaan voor een spelletje "ketnet kick".

7 opmerkingen:

Tiny zei

Ik zal wl ens zien hoe die stemming verloop. En wat je zegt een HM doe je nog wel eens tussen neus en lippen door maar en hele da´s different koek.

wendy zei

Ja, die stemming! Ik loop in Eindhoven, mijn man loopt dan de halve marathon, maar ik kom zeker ook af naar Deinze, dit wil ik echt niet missen! Enne, oefen al maar in het lachen met de grappen van Ben Crabé, het zal nodig zijn ;-D.

Bart zei

We gaan zeker terug naar de aankomst kijken in Wevelgem,en wie weet loop ik wel de 8 Km,amai zeg je mag naar blokken er staat den Crabbe wat te wachten succes verzekerd.

geert zei

Ben Crabbé ... naam zegt me niets ... wat is zijn PR op de marathon? ;-)

Chris zei

een marathon zit er voor mij niet in, maar ik zou het wel zien zitten om met mijn fiets mee te rijden. Probleem is dan wel, hoe geraak ik dan met mijn fiets terug in deinze ? Iemand suggesties ?

frank spencer zei

Proficiat met je selectie voor Blokken !

Ooit – twintig jaar geleden – heb ik eens de verjaardag van Ben Crabbé gevierd met een wild onvergetelijk feestje.
Ben zal het misschien al wel vergeten zijn, maar ik heb er nog leuke herinneringen aan.
Toen was hij nog een nobele onbekende in het medialandschap.
Hedentendage is hij een gevierd vakman en presentator.
Ok, zijn mopjes zijn soms flauw, maar ik moet er toch meestal wel hard om lachen.

Het zou inderdaad geen slecht idee zijn om een bus in te leggen naar “den televisie”.
Ambiance verzekerd.

Veel plezier ook met de Ketnet-kick : Go for it, Lien en Fran !

Julie zei

Goed dat je 't zegt Veerle, k ga zeker m'n stem uitbrengen, en je weet m'n keuze ook wel he :-) Ben nog altijd aan hegt nagenieten van vorige zondag!