woensdag 1 oktober 2008

Al 2 wedstrijden !

De voorbije weken krikte Roeland, aka meneer jogginggirl zijn conditie gevoelig op. Zo goed dat hij intussen al 2 wedstrijden liep. De SVS scholencompetitie deed hem wedijveren met zijn 17-18 jarige leerlingen en collega sportleerkrachten. En hij was duidelijk niet laatste...
Mijn dagen van respect bij de kinderen zullen wel geteld zijn. Papa loopt immers veel sneller. Ok, de afstand is wel 10 keer korter dan een halve marathon, maar daar denken kinderen niet aan. En eerlijk ? Op een 5 km klopt ie me gegarandeerd (ik liep nog nooit een wedstrijd van minder dan 10 km, dus ik heb geen idee van mijn 'toptijd').Vanaf een 10 Km kan ik misschien gelijke tred houden door mijn langere uithouding en ervaring, en veel meer kan ik voor de moment zelf niet in wedstrijdverband aan :)
Wie weet komt er binnenkort een duel (gezien zijn progressie zou ik beter niet te lang meer wachten:)? Dit weekend gaan we zondagmorgen misschien samen lopen. 'k Zal u nog weten te zeggen wie moest hazen en wie moest blazen ...

5 opmerkingen:

Homer zei

Da's toch wel erg he... Al die mannen bezwijken uiteindelijk... Binnenkort zijn er geen zetelathleten meer!!!

frank spencer zei

Je kan misschien de koppelwedstrijd "chérie, chérie" in Luigne lopen (18/10), een wedstrijd speciaal voor koppels, waar je "main dans la main" over de finish moet.
't is ongeveer 8 km lopen, op die afstand moet je toch nog meneer Jogginggirl kunnen volgen, hé !

yves zei

De loopkoppels in blogland nemen toe. Veel succes zondagmorgen :)

recreantje zei

Leuk toch, als je beiden loopt,inderdaat de loopkoppels nemen toe,goede trent,dat is bij ons ook zo,mijn vrouwke ook over de drempel getrokken!
http://www.bloggen.be/funrunner/
http://myriammeke.blogspot.com/

rinus zei

Inderdaad maar snel een halve marathon plannen ;-).
Groet Rinus.