zaterdag 31 mei 2008

Nog 1 keertje slapen...

Morgen is het immers Mc Bride, de halve marathon van Ieper naar Poperinge. Echt veel kilometers heb ik niet gemaald (75 in april en een beetje meer in mei), maar ja, meedoen is belangrijker zeker ... Niet dat ik ooit zou winnen, maar kom. Een 1.58 zoals na de marathon vorig jaar (met maanden van 265 km als voorbereiding) zal er dus bijlange niet inzitten. Maar gezien het een uitstapje met de joggingclub wordt, zal ik me dan maar focussen op de koude schotels (buffet achteraf) zeker ? 10 euro voor een prachtig verzorgde wedstrijd en een uitgebreid buffet inbegrepen, plus zak vol goodies... Waar vind je dit nog anno 2008 ? In West-Vlaanderen dus ! Katrien komt ook, nog bloggers in actie ?
En gezien ik nog steeds mails van Bill Gates zijn nepadvocaten krijg : stop de spamverspreiding aub !!!! (zie ook vorige post)

10 opmerkingen:

Koen zei

Amuseer je morgen .. voorspelling : 1u58m29s! Doe da goe en doe ze de groeten!

Edith zei

Veel succes morgen .. dat wordt weer een leuke wedstrijd.

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ja !! Katrien is er altijd bij als er achteraf te eten en te drinken valt ;-) denk dat blogger Hansy ook komt ,wie eerst aankomt zet ene klaar die achterkomt ...DEAL ;-) Nu je toch miljardaire komt zal je er tegen kunnen ,haaaha !!

Carlos zei

Een opsteker om te lezen dat niet enkel loopkilometerhamsteraars aan de start van de Mc Bride Run zullen staan. Samen met een collega ben ik pas enkele maanden terug beginnen lopen en starten we misschien wat te vroeg aan het halve marathon avontuur. Alvast veel succes gewenst vanwege een loopgroentje ...

frank spencer zei

Doe dat goed, hé, morgen tussen Ieper en Poperinge.
Waarom geen PR ?
Heb vertrouwen, in Torhout - 2 weken geleden - heb je toch ook je PR verpulverd.
Geniet alvast van de wedstrijd en van de rijk gevulde "koude pla".
Veel sukses !

Jogginggirl zei

@Frank Spencer : tussen het Torhout weekend en Mc Bride zit welgeteld 1 trainingske van 10 km, eergisteren dus. De drukte op eht werk zorgde voor weinig kilometers, maar helaas ook voor stress en een pijnlijke nek... Ik ga niks forceren, zie dat ik geen honger meer heb achteraf ;)
@Carlos : loopgroentjes die aan +16 per uur lopen, tja....
@katrien en Hansy: denk je werkelijk dat het mogelijk is dat jullie na mij aankomen ? Nie zeveren hé !

RunSwimGirl zei

gij gaat dat goe doen, geniet van ons schitterend west-vlaanderen en van het bourgondisch genieten achteraf..

Julie zei

En, en... hoe is het geweest? 'k heb veel ana jullie allen gedacht vandaag! 't Weer zat alvast mee, hopelijk de resultaten ook. Benieuwd naar je verslagje!

mtbfun zei

Heykes, zoals ik deze morgen vertelde heb ik mijn webblog ook terug online.
http://mtbfun.skynetblogs.be/

Filiep.

cremke zei

Bij ons stuurde onze CEO (v e firma met 1400 wn's) eens een hoax door om zogezegd een ziek kindje er mee te helpen. Hij had nog nooit van een hoax gehoord. Veel mensen kennen dat niet, en zo wordt heel wat bandbreedte opgesoepeerd.