maandag 12 mei 2008

Kortrijk loopt 2008

Deze middag ben ik met het nummer van Rentate runswimgirl de 11 km van Kortrijk gaan lopen. Het stralende zonnetje was er ook, alsook een menigte lopers en heel veel supporters. De start was zo'n 5 minuten later dan voorzien, de burgemeester was blijkbaar niet erg stipt....
In het centrum van Kortrijk was er bijna geen doorkomen aan, amaai, zoveel volk, ook de Spencers waren naar de braderie afgezakt. Samen met een paar dames van den joggingclub Wevelgem waren we van plan het tempo rond de 10 km per uur te lopen. Met een bruto aankomst op 1 u 05 minuten en 35 seconden zijn we daar dus perfect in geslaagd.
De laatste 2 km waren bergop, maar 't viel veel beter mee dan gevreesd. Goed gedoseerd dus. In den uitslag sta ik zelfs op het eerste blad (van de 3) ! 'k Ben wellicht nog nooit zo hoog geëindigd (160/547). Ik liep een poosje in de buurt van Roos Van Acker, maar die ging voor de 5 km. En nu even relaxen in het zwembad...
Tot vrijdag voor de 10 km van Torhout, St. Rembertscorrida, waar intussen al heel wat bloggers en ook Wevelgemnaren voor ingeschreven zijn. Dat wordt een leuk weerzien !

9 opmerkingen:

Betty Spencer zei

Goed gelopen, hoor. 't Is leuk om eens zo hoog in de uitslag te staan, hé, al is 't onder een andere naam.
Met dezelfde tijd als verleden jaar ging ik nu op de 5 km zelfs een top 10 plaats lopen. Liane van de Gavertrimmers werd 6de.
't Was wel weer op zijn Kortrijks. Tot 2' voordat de eerste lopers doorkwamen was er aan de Broeltorens nog volop autoverkeer!
En voor zondag kunnen we nog iets afspreken, Philippe is alvast van plan om ook een deel mee te lopen. Misschien kunnen wij dan het tweede deel lopen, we horen elkaar wel nog.

frank spencer zei

Knappe prestatie in het tropische Kortrijk !
Je zag er nog erg fris uit toen je ons op de Broeltorens passeerde.
Je liep enkele meters na Roos Van Acker.
Vrijdag een aanval op je PR in Torhout ?
Moet kunnen ...

Homer zei

Schitterende prestatie in zo'n omtandigheden. Roos van Acker? Wanneer is dat loopje volgend jaar?

Smurfineke zei

11km hier en 10km daar. Het gaat je precies goed af in die zomerse temperaturen. Torhout is ons net iets te ver maar wij lopen vrijdag in Ravels in gedachten mee in Torhout (snappie?).

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ja !! hallo !! ej de vorm da !! da ga knallen zijn in Thourout , waar gaan we afspreken ?

Ruthje zei

was dat ook niet die wedstrijd waar incognito prinses Astrid meeliep? Zag er iets van op 't nieuws. Knap gelopen in ieder geval, zo in die hitte!

Fre is running zei

Blijkbaar beginnen je trainingen echt vruchten af te werpen, je hebt een mooi resultaat gelopen!
En vrijdag kan ik je in levende lijve feliciteren...

geert zei

goeie keuze ... ik zou persoonlijk ook in de buurt van Roos blijven ;-) (zeker met prinses Astrid als alternatief)

rinus zei

Goed gedaan en veel sucses vandaag in Tothout.
Groet rinus.