zondag 9 maart 2008

Elf moerassen verjaardagsloop

Het was te warm om te vriezen, en dat was dan ook het enigste voordeel zeker ? België heeft zijn regenreputatie weer ruimschoots laten blijken vanmorgen..
Bruno hoopte nog dat we om kwart voor 8 zouden beslissen niet deel te nemen, maar helaas voor hem : Veerle (aka Betty) en ik zijn geen mietjes... Met een fles jenever (pronostiek van de Leiemarathon, eeuwen geleden...) was ie toch te overhalen.
Om drie over half negen vertrokken we dan voor onze 21 km. Volgens de Garmin van Betty en Bruno zijn er andere cijfertjes, maar 't waren en toch geen 42 hé.... Het werd een gezellige regentocht (zonder loop-regenjack). Meteen wist ik ook wat ik graag voor mijn verjaardag had willen hebben, maar 't was al te laat dus...
Een paar liter water, wat wind op kop en een hele bende kruisende mountainbikers (Smokkelaarstocht), dit alles mengen met wat humor en veel zever en voila : de elf moerassentocht was geboren. Hierbij werd natuurlijk steeds gezorgd dat ons tempo op maat was van alle schema's. Ook de komst van A uit O (en die van R uit L) zorgde voor de nodige hilariteit ! Ik denk dat ik zelfs niet eens meer weet of het heel de tijd gegoten heeft, toeternietoe, 't was leuk. Even voor de bergbeklimming van Sint Anna kregen we het gezelschap van Timon en 2 Patricks van de Joggingclub Wevelgem, zij waren op pad voor een 30'er. Even later was het niet meer Timon en de Patricks en Bruno en de Veerles, want we kregen het gezelschap van één van de Patricks. Na aankomst vlug de warme droge auto in (de striptease heeft geen kat gezien, er waren geen 1000'en wandelaars met zo'n stormweer...). Bruno kreeg tot slot nog een bedankingske van Parko...

6 opmerkingen:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ons Feestvarkentje heeft er duidelijk van genoten !!! nogmaals proficiat, wat moet een mens nog meer hebben op zijn verjaardag ,lopen ,vrienden en eentje achterover slaan ;-))

Anoniem zei

Mijn verslag volgt wellicht pas morgen. Deze namiddag nog 4 uur op een harde tribunebank gezeten in de judo. Mijn gat doet vandaag nog het meeste pijn.
En nog eens een dikke merci voor het aangename gezelschap.

Anoniem zei

Gezellig, zo samen een halve marathon lopen. Vooral tof dat jullie ervan hebben genoten. In Gent had je nochtans Leffe kunnen krijgen, dat hebben J uit G, M uit A en G uit L gemerkt ;-)

Anoniem zei

Een 'echte Katho-werkster' is immuun voor een beetje regen of wind. Enjoy running is toch hun spreuk....

Anoniem zei

Wat een mooie verjaardagstraining. Ook al is het veel te laat, toch nog een gelukkige verjaardag gewenst! Misschien kan de paashaas wel een chocolade regenjasje brengen.

Anoniem zei

Kzonhet geweune gedoan hèn vo die jnenever, hips ...
Ge krijgt er wel surieuze koppijn van 's anderdaags