dinsdag 25 maart 2008

[wijvenweek] Dagje Brussel


Gisteren ben ik het parcours voor de 20 km van Brussel eens gaan bekijken zonder al die massa's lopers. Niet dat ik dit jaar nog eens van plan ben te gaan, of ook niet dat ik er gelopen heb. Nee, we waren uitgenodigd voor een geboortereceptie en hebben er dan maar een dagje Brussel met de kindjes van gemaakt. Het bezoek aan het Koninklijk Paleis, de Grote Markt en Manneke Pis stonden onder meer op het menu. Kwestie dat de kindjes daar nog nooit geweest waren... De stofhagel en sneeuwbuien hebben zich netjes aan onze uren van cafébezoek en restaurantuitstap gehouden, zodat we er geen last van hadden. Roeland en ik hebben er trouwens intussen overheerlijke Dibi gegeten... In tijden van overvloed aan paaseieren, het einde van mijn alcoholstop en Paasdinneetjes misschien niet zo'n goede zet voor de lijn, maar deze morgen viel de schade beter mee dan gevreesd was, er was er zelfs geen ;)
Op de foto zie je Lien (8), Niels (6) en Fran (7)


Update : Met de wijven...
Onder het motto alles met de glimlach, kan ik echt niet achterblijven : deze week is het de wijvenweek ! Okee, het woord zelf is er over, maar ik doe wel mee !
Thema van vandaag is shoppen.
Ik heb genoten van de fratsen van Sophie (Kinsella), ik kan content zijn een min 70 te vinden in solden, maar shop untill you drop... Zo ver drijf ik het nu ook niet. Evenmin heb ik 100 paar schoenen en mijn dochtertjes hebben wellicht meer make up dan ikzelf.
Donderdagavond ben ik voor het laatst gaan shoppen (late night in JBC, idd met een kortingsbon), maar daarvoor was het alweer een behoorlijk tijdje geleden.... En in Brussel door de winkelstraten lopen op paasmaandag getuigt ook al niet van overdreven winkelplezier zeker ?

3 opmerkingen:

jetty zei

Ha voila geen schade ! Zo moet dat zijn !!
Brussel kan heel gezellig zijn hé, wij gaan altijd langs het Vosseplein en eten dan in de Skeven Architekt :-)
Lekkere paling in het groen hebben ze daar en niet duur !
gr

frank spencer zei

Met de wijven ... niks as last, maar daarover zal die wijvenweek wel niet gaan, veronderstel ik.

Toch één vraagje als bourgondiër : what the hell is "dibi" ?

ps : knappe foto van de kids

Homer zei

Al dat wijvengedoe op die blogs deze week seg... ;-)

Ik moet ook toegeven dat ik al meer in buitenlandse hoofdsteden ben geweest dan in Brussel... Shame on me!