donderdag 12 juli 2007

Op soldenjacht...


Helaas heb ik niet altijd prijs... In de decathlon van Kortrijk was er GEEN ENKEL paar asics in mijn maat in reclame, meer zelfs, ze waren uitge-asicst bij de dames... Dan maar doorgereden naar Lauwers: Sportschoenen niet in solden.. Gelukkig had ik nog een bon van de Joggingclub (en 1vd Leiecorrida, maar niet cumuleerbaar), zodat ik toch 20 % korting kreeg op mijn nieuwste aanwinst. Zo nieuw zijn ze niet, nl identiek dezelfde als de huidige (2110), maar in een ander kleurtje. (soort appelblauwzeegroen, de 2120 is roze, jakkes 't is niet omdat we vrouw zijn dat we altijd roze willen dragen hé...)

Deze middag 2 pakjes verstuurd : 1tje naar Running Ronald omwille van de leffe garminwriting en 1tje naar Polar, voor een nieuwe batterij. Hopelijk komen beide goed aan... Het vervangen van die batterijen loopt ook aardig op : elk jaar een keertje opsturen, een paar weken kwijt... Ik kon ook zelf naar Dendermonde rijden en die ter plekke laten vervangen, maar da's te ver.

Vanavond nog eens met de oude schoenen gaan lopen (had die nl nog aan en 'k ben vertrokken zonder ze te wisselen met de nieuwe).. 't was de bedoeling om er weer een +20'er van te maken, door thuis te vertrekken, 12,3 km met de club, en dan weer naar huis. Mijn maag en darmen hebben me echter een lus minder doen lopen. Wellicht mijn eigen fout : in de plaatselijke supermarkt had ik van die chocoladebollen met banketbakkersroom gekocht, en ik moest die vaneigens eens proeven.. Daarna gaan lopen en koud water aan de sporthal deed de rest.. Na 16 km was ik net op tijd thuis...

Morgen weer een nachttraining (duurdansen op een trouwfeest).
Zondag wellicht nog een vroege duurloop met Bernadette ('k vraag me af of de Spencers dan al op zijn...) want 't zal warm worden. Volgende week een rustig weekje, met kleinere ontspannen loopjes in Nederland. We hebben nl. gisteren een lastminute centerparcs geboekt te Heijen. We gaan ons daar eens volledig ontspannen, daarna deel 2 van de trainingen.

7 opmerkingen:

kj zei

kmoeten ook nog schoes koopn ! thoopn dak ze en vóór de NY-marathon

Geert zei

Als je nog eens batterijen nodig hebt voor je POLAR geef dan maar een seintje. Ik woon niet zo ver van Dendermonde. Ik zal die voor jou dan wel gaan halen en stuur je ze desnoods op, zo moet je geen weken zonder je POLAR doen.
Laat maar iets weten.

RunningRonald zei

wow.. ben benieuwd naar het pakketje :)) en eh.. Polar? ik heb mijn Polar gewoon bij de plaatselijk juwelier/horlogemaker ingeleverd. Deze hebben in een weekje tijd het batterij'tje keurig vervangen. De batterij van de borstband kun je gewoon zelf he? Zie ook deze mini-curus: http://www.runningronald.nl/index.php?itemid=163

frank spencer zei

Zonder ongelukken sta ik omstreeks 8u00 aan je deur met Bernadette voor een toerke "Sjouwer".
Je hoeft niet te wachten als 't nie lukt.
Betty zal haar dan nog een keer omdraaien, maar "frank spencer is an early bird ..." :-).
In het andere geval, have fun in Heijen !

Julie zei

Zei je 'chocoladebollen met banketbakkersroom'....? JUMMIE!

Anoniem zei

Zo te merken ben je nog steeds heel druk in voorbereiding voor de Leie-marathon. Daar zal ik ook van de partij zijn, tenminste als we gespaard blijven van kwetsuren. Ik zie dat je heel wat km'ers afmaalt, en je zult daar voor beloond worden op 16 september !!! Ik zal meelopen met een vriendin van mij, die graag ergens in de buurt van een 3u59m59s zou lopen. Als dat gaat lukken weet ik nog nie, maar we zullen er zowiezo een leuke dag van maken. Hou je goed en niet overdrijven. Haal geen trainingen in, een schema is geen bijbel. Greetz Pongkiepon.

RunningRonald zei

Hoi Veerle!! het pakketje is binnen!! en jammie jammie wat een feest. Heel erg bedankt!!!!! zie mijn blog voor het hele verhaal
xxx
RR