zondag 29 juli 2007

I'm joooooooo-gging in the rain....

Ik was al blij dat het geen hittegolf is dit jaar, maar een ganse voormiddag regen ... Tja zo bedoelde ik het nu ook weer niet. Dan maar een petje opgezet om die regen toch uit mijn gezicht te houden. Gelukkig was het niet aan het stortregenen, anders had ik het geen 3 uur volgehouden zonder onderkoeling, blaren,.... Een marathon cf Rotterdam zou ik nu ook niet wensen, maar westenwind en regen... Niet zo leuk als je 42 km in die richting moet lopen.... In ieder geval, 'k moest er door. Deze middag is 't natuurlijk wel mooi weer, maar intussen ben ik er wel schoon van af ! Die 25,7 km (vond geen toerke van 26 en om dan eens tot bij de buren te lopen en terug, dat vind ik nu ook niet nodig....)
Deze keer braafjes een groot glas isostar gedronken toen ik terugkwam en ook onderweg een energiereep gegeten. Daar denk ik voortaan wel aan !

Opvallende vaststelling deze keer : geen kat te zien langs de Leie. Waar het anders stikt van de wielertoeristen, was er nu hier en daar een eenzame fietser. Met zo'n weer zou ik nu ook niet op die dunne bandjes gaan rijden, 't zijn tenslotte toeristen, geen Rasmussen.... Morgen rustdag en dan mag ik dinsdag alweer op pad voor een rustig loopje. Op die manier komt die marathon steeds dichterbij en voorlopig gaat het goed, hout vasthouden zeker ? (maar vooral niet zot doen en rustige verder opbouwen) !

6 opmerkingen:

Homer zei

Blijkbaar regende het overal vandaag... Alleen de echte gaan erdoor!

frank spencer zei

Weeral een stapje dichter bij het uiteindelijke doel : nog 7 weken doorbijten (waarvan 2 weken afbouwen) en je eerste marathon is binnen.
Daar twijfel ik geen seconde aan.
Deze week was voor mij een herstelweek, maar de komende weken ga ik er terug tegenaan.

Edith zei

Knap, jij bent een echte doorzetter .. ja, na de middag scheen de zon .. dan kon je lekker genieten.

geert zei

ik heb vandaag geluk gehad: 3 uur droog gebleven. Dan sta je daar in je regenjack ...
Succes nog met de voorbereiding!

Carmen zei

Lopen in de regen... Dat kan je inderdaad beter meenemen. Ik denk er ook niet altijd aan. Ohja, volgens mij heb ik geen nonkel / neef / ... in de familie die Wim Keersmaekers heet :-)

Yves zei

Knap zo 26 km in de regen lopen.
Ge kunt stillaan beginnen aftellen voor de marathon. Goe bezig in elk geval.