dinsdag 10 juli 2007

Zalig loopweer !

De weergoden waren blijkbaar heel benieuwd naar mijn duurloop... Om 17 u was het keihard aan het onweren. Onze buren uit Gullegem en een deel van Bissegem zaten zelfs zonder elektriciteit. Tegen 19 uur klaarde de hemel open en was er geen druppel meer te zien... Tijd voor een lange duurloop in gezelschap dus. Ik werd bij mij thuis opgepikt door Bernadette en Patrick (Ann was niet vertrokken omwille van de vrees voor slecht weer, spijtig voor haar...). Samen trokken we verder naar onze volgende halte : Frank Spencer. Met zijn vieren gingen we verder langs de Leie (verschillende kilometers Leie gedaan, echter NIET op het officiële marathonparkoers). Kwestie van het een beetje te variëren...
Voor het eerst een energiereep gegeten : Isostar citroen, met witte chocolade aan de buitenkant. Best wel lekker.. nog van die trainingen ! Na 24 km op en af (vooral die op kan ik niet goed) werd ik weer keurig thuis afgezet. (Pick up and return service van den Joggingclub). De hele tijd mijn best gedaan om niet te veel te praten, maar 't is niet echt gelukt... Maar gezien 't nog 2 maand marathontraining is, krijg ik nog herkansingen... Voor mij mogen er nog van die gezamenlijke loopjes komen, zo gaat het allemaal precies vlotter en voor je 't weet is 't al gedaan. Alleen duurt dat precies langer en kan je ook geen lange lus maken, safety first...

8 opmerkingen:

frank spencer zei

Weeral een stapje dichter bij het ultieme doel over 67 dagen.
Dat was een heel prima training !

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Zo te horen gaat dat voor jou geen enkel probleem zijn Amai !!!!! doe zo verder meid !!!

Bruno zei

ikke ook meewillen met die loopkes
wildemin asteblieft bell'n hirvoor ?
da zieter eigenlijkfeitelijk vré géstig ut

Jogginggirl zei

@Bruno : pick up and return service in Kaster is wel een beetje ver 'butten de smete', maar als je 't ziet zitten om tot bij ons te rijden is er geen probleem. Voorlopig nog geen nieuwe plannen.

kj zei

goe bezig wih !

Yves zei

Samen gaat altijd beter en tis gezellig. Goe bezig voor de marathon.

Julie zei

Leuk dat jullie zo gezellig samen kunnen trainen, dat doet de tijd altijd wat sneller gaan! Die marathon komt snel dichterbij he!

Els zei

da ziet er nie slecht uit hé... een afstand van 24 km heb ik nog nooit gelopen... lijkt me ook ongelofelijk lang (en saai hihihihi).
Je bent goed bezig dus !