maandag 2 juli 2007

Een nieuwe maand....

Gezien de meeste drukke festiviteiten achter de rug zijn, is het vanaf nu vollen bak trainen geblazen ! Een blik op mijn - uit Runnerworld gekopieerde maar nog nooit exact gevolgde -schema en ik zie dat er veel gelopen zal worden... Terwijl de organisateurs van de Leiemarathon extra hun best doen (het parcours al eens bekeken op de site ?) om alles tot in de puntjes te verzorgen, moet ikzelf nu maken dat ik aan de start verschijn met getrainde beentjes !
Deze avond een miniloopje (6.8 km) om de maand goed in te zetten. Zaterdag (want zondag familiefeest) was ik al een +20'er gaan lopen met Bernadette. We trokken richting Aalbeke, om het bergoplopen te oefenen... Onze 32'er zouden we later dan ook daarlangs sturen. Eerste idee was om eerst 12 km lokale toerkes in Wevelgem (Boerderijtjes) te doen en daarna nog eens die 20. De achterliggende idee is om de grote toer voor laatst te bewaren, dan kunnen we geen 'hoeken afslaan' als we moe worden. De factor 'afzien op een heuvel' doet ons nu het tegendeel plannen... Die heuvels nog eens oplopen op het einde vd training, pfff dat wordt afzien... We zijn er nog niet uit... Gelukkig is die 32'er nog niet voor direct gepland...
Intussen kan ik wachten op mijn tombolanummerke van MAW...

5 opmerkingen:

geert zei

heuvelkes zou ik toch ook niet direct inplannen aan het einde van een 32'er. Zelfs ook niet an het begin ...

Rinus. zei

Inderdaad is de marathon er alweer snel.Nu lekker oppakken en km maken.
Groet rinus.

Julie zei

Veel succes met de marathonvoorbereiding. Je tombolanummerke komt van zodra ik van MAW een nieuw overzicht krijg met jouw overschrijving erin. Zal pas volgende week zijn want morgen vertrek ik naar SPANJE !!!

kj zei

jah, tis woar... up een voorbereidinghe van de marathon moetn der heil wa kielomeeters geloopn wordn ├ę, en een 32km-afstand hoort doar nu eenmaal ook bie, nie ?

martine zei

je hebt er weer zin in!succes met de km`s!