donderdag 25 januari 2007

Ice Age

Toen ik deze avond thuiskwam van het lopen, stond mijn ventje in een rare houding met een haardroger in zijn hand... (zie verder)
Voordien had ik een goeie 9 km gelopen, met de joggingclub van Wevelgem. Ik voelde me goed, dus even geprobeerd om een ietsiepietsie sneller te lopen (op tempo van een "passerend" groepje ingepikt). En dat ging goed, tot de laatste kilometer, toen kwam er nog een 'tandje' bij en moest ik lossen. Maar ik ben content van mijn poging. De hartslag was ook nog nooit zo laag geweest. Nl. nul, want ik had mijn borstband niet om. Stom hé. Nu ja, ik verschiet altijd van mijn hoge hartslag, dus nu moest ik me nu daarvoor niet inhouden... Het tegen wind lopen van maandag was blijkbaar al goed verteerd. Op naar zondag, nl.massale groepsloop (in 'tempogroepen') voor de nieuwjaarsreceptie !
O ja, nu het eindelijk eens vriest, hebben we onze nieuwe zomertenuetjes ontvangen. Wit shirt met Rood/blauw opschrift van de joggingclub, met blauw kort broekje. Kwestie van klaar te zijn tegen de zomer ! Op naar (een deel van ?) de leiemarathon op 16 september !
(dit is verder) Gezien het nu eindelijk eens een nachtje ging vriezen, was het hoog tijd om de vriezer te ontdooien. We hadden een poosje geleden de deur eens niet goed dicht gedaan, en dus was er een massa aan ijs in verzameld. Omdat de vriezer stampvol zal, en ik niet zoveel honger, moesten we dus wachten tot het vroor.... We vreesden al dat het 2 jaar zou duren... Tot vanavond dus ! Mijn ventje was dus naarstig bezig met blazen, zodat het wat sneller zou gaan...

6 opmerkingen:

geert zei

het toppunt van 'clubminded zijn' is natuurlijk dat je ook je winterse trainingen in dit nieuwe tenueke afwerkt ... uiteraard mag je een haardroger meenemen op je trainingen!

Julie zei

Je brengt me op ideeën, dat deurke van ons vriezerke heeft een gelijkaardige massa ijs eraan hangen... merci! ga er meteen werk van maken.

kj zei

gewoon stekker uittrekken is ook al voldoende hoor... en de inhoud "consumeren" natuurlijk...

Bruno zei

Wat is je ochtendpols dan ?
- 65 ?

Jogginggirl zei

Te zien aan de weerberichten hebben we er net die ene vriesnacht van deze winter uitgekozen...

Ronald zei

Hier is het nog steeds geen winter.. gemiddeld 9 graden en sneeuw?? wat is dat..