zaterdag 13 januari 2007

swimming girl

IPV jogginggirl was 't vanavond, sinds lange tijd, weer eens swimming girl... Met de C4-C5 problemen, had ik het niet meer gedurfd om te zwemmen. Een maandje geleden nog even geprobeerd, maar vroeger moeten stoppen van de pijn... Toen kwam de vakantie en de valling...
en tenslotte was de conditie zo slecht dat ik geen goesting meer had... Vanavond dus eindelijk weer eens geprobeerd bij de zwemclub. En 't viel mee. Normaal ben ik een "baan 3 zwemmer", maar ik durfde niet en warmde op in 4. Blijkbaar is de conditie niet zo slecht, want ik had daar overschot. Dan maar baantje opgeschoven. Daar dus aan de staart gehangen, maar 't viel nog mee. En vooral : geen nekpijn ! YES !
Hopelijk slaap ik sebiet ook goed (vanmorgen nieuw orthopedisch kussen gekocht en al een nieuwjaarsreceptie achter de kiezen...). Morgenochtend duurloop met Bernadette. Ben aan het twijfelen of ik er een echte vetloop van zou maken, dwz nu niks meer eten en morgenochtend ook niet... Zou goed zijn voor de massa, echter, ik heb nu al honger ???? On verra... Ik las ergens de juiste uitleg voor een vetloop, maar ben te moe (lees : 2 blonde Leffes) om dit nu nog op te zoeken...
Aan allen die morgen wedstrijd lopen : GOOD LUCK ! 'k zal nen keer peizen aan ulder !

7 opmerkingen:

Ronald zei

Zwemmen?? bluhhh, ik ben zo'n hardloper die niet van zwemmen houdt maar ik ben wel met je eens.. na zo'n chloorbad kun je wel lekker slapen.
en eh.. ben zo blij dat je in het Nederlands schrijf want wat is: 'k zal nen keer peizen aan ulder

ik doe een gok: ik zal denken aan jullie??

Jogginggirl zei

Inderdoad, zie wel da westvloams nie moeilijk es !
BTW : vetloop deze morgen prima gelukt ! 12-13 km gelopen op nuchtere maag en geen last. (Heb dan ook reserve genoeg voor de moment...)

MARTINE zei

HEB OOK IETS GELOPEN OVER VETLOOP, MAAR LOPEN ZONDER ETEN IS ALS ALS EEN AUTO ZONDER BENZINE..KAN NOOIT GOED ZIJN.

Julie zei

Zwemmen kan een leuke crosstraining zijn he. Ik probeer toch ook één keer per week baantjes te trekken, het helpt echt wel!

frank spencer zei

Is dit de "Wevelgemse versie" van een vetloop ?
Twee Blonde Leffes nuttigen - slapen - 13 km lopen op een "nuchtere" maag ?
Dat moet ik dringend eens uitproberen !

Anoniem zei

Idd, werkt prima ! Ge moet het maar vragen aan je zus, ik liep heel ontspannen... 't Ging goed. Gisterenavond trouwens verre aan je deur gepasseerd en een beeke later mijn ventje ook? Jaja hij is intussen ook besmet : meneer Jogginggirl is gisteren gestart met lopen !

frank spencer zei

Proficiat aan meneer Jogginggirl voor zijn loopdebuut !
Nu nog een eigen blog :-) ...