donderdag 11 januari 2007

laat maar waaien....


Gezien ik niet tot de gepriviligeerde* lopers behoor, moet ik ook met stormweer buiten lopen....
Op andere dagen zou ik passen, maar op donderdagavond kan er altijd nog een tandje bij....
Gelukkig begonnen we wind op... (Ik ben er ooit in geslaagd om langs de leie eerst wind mee te fietsen, kilometers verder pas besefte ik dat ik ook terug moest keren... 't was nog voor de gsm-mode, dus naar huis gesukkeld..., tot zover mijn fietscarrière.. )
In het park was het een beetje oppassen voor afgewaaide takken, maar zoals altijd zijn de weergoden op donderdagavond iets milder te Wevelgem tussen 7 en 8. Geen regen dus !
Gezien B. er niet was (wellicht aan het blokken voor haar examen Italiaans), andere compagnon gezocht. Altijd leuk om eens met een ander een klapke te doen. Zo blijf je nog een beetje op de hoogte. De snelheid die ik mis in 't lopen, compenseer ik dan weer met "commeren" (= tetteren).
't Moet nog een beetje leuk blijven ook ! Kleine 10 km gelopen, in bijna een uurtje...

Voor de liefhebbers : op zaterdag 10 februari is er onze jaarlijkse joggingfuif in zaal Leyedaele (Wevelgem centrum, naast CC). Als u de mensen uit de "jeneverbus" eens live wil bewonderen : allen daarheen ! Wie zich in disco - glitter stijl uitdost, krijgt er zelfs nog een gratis consumatie bovenop ! Ik ben misschien wel geen topper qua lopen, maar op den dansvloer heb ik kilometers conditie ! U weze gewaarschuwd !
Op zo'n avond heb ik mijn eigen filosofie : 3 u dansen is een duurloop, dus uitslapen de volgende morgen ! En wie wil er nu niet eens genieten van een zalig bedje op zondagmorgen ? (wrong audience I guess)

* Sommigen hebben thuis materiaal staan, anderen een gymabonnement; ik dus geen van beide...

4 opmerkingen:

kj zei

toch eens leuk lopen in de storm, niet ?
" Blowing in the wind " heet zoiets...

Dirk zei

Proficiat, met drie kids van die leeftijd slaag je erin toch geregeld tijd te maken voor een loopje. In't westvloams was't voor mij ook verstaanbaar zulle. Groetjes uit Oost-Vlaanderen.

Etienne Devillage zei

Hoe "slechter" de weersomstandigheden hoe groter de voldoening achteraf, zeggen ze.

Ronald zei

Een sportschool hebben wij toch helemaal niet nodig.. hup naar buiten, rennen maar :) .. Goed gegaan Jogginggirl