donderdag 3 juli 2008

Zomerse rust


Zonder enig doel de komende maanden is het wel heel verleidelijk om rustweken in te bouwen. Niet dat mijn lichaam daar geen deugd van heeft, dat niet, maar even de draad heropppikken kan geen kwaad. Iemand een idee van een zomerse vakantiejogging een beetje in de buurt ? Geen snelheidsrace, gewoon tussen den hoop lopen. Suggesties ?
Vorige zondag ben ik uitgebreid gaan aperitieven, en aansluitend ben ik een kijkje gaan nemen te Lauwe, waar de Leiecorrida gelopen werd. Even zelf supporter zijn, 't was ook leuk en vooral, gezien het warme weer en het zonnige terras, echt niet lastig :)
Op de foto : Het bestuur van de joggingclub was met een boot op de Leie aan het supporteren, wat zorgde voor hilarische aanmoedigingen en een unieke sfeer ! Meer foto's te vinden via deze link.

7 opmerkingen:

Koen zei

Op je gemakskes meelopen in de ING Run (10 km.) te Oostende op 27 juli? Of op zaterdag 9 augustus de Kermisloop (13 km.) te Torhout?

Yves zei

Da zag er ginder best gezellig uit.

betty spencer zei

Een marathonneke of mag het iets minder zijn?
We kunnen misschien nog eens een wandelingske van rond de 20 km lopen?

betty spencer zei

Op zondag 13/7 zou ik eventueel een wandeling in Harelbeke doen - 18 of 25 km - maar liefst vroeg want we moeten die dag gaan aperitieven voor de verjaardag van mijn schoonmoeder.

frank spencer zei

Je kan zelfs vanavond al aan de slag in de Vlerkejogging in Harelbeke.
't Parcours gaat voor het grootste gedeelte langs natuurdomein de Gavers.

Julie zei

De ING run in oostende is een leuk idee. je kan ook één van de weekends met mij en ruth komen meelopen op training. Volgende week is dat wel een marathon, maar nadien is het weer wat rustiger...

cremke zei

Oostende is te duur (wel heel wat bloggers), neem bvb 1/8 Oostkamp de shoppingloop.