woensdag 30 juli 2008

2 keer gaan trainen op 1 dag !

Nee, ik heb echt geen grote plannen ! En ja 't is nog altijd warm. Maar toevallig was ik 's morgens al een goed uur gaan lopen langs de Leie en toen Bernadette 's avonds voor de deur stond om nog een toerke te gaan lopen, lees kwebbelen, had ik daar zin in. Het tempo lag bij beide lopen niet hoog, en met vriendinnen samen een toerke doen, heerlijk ! Intussen was de zon ook al wat aan 't minderen. Soit, gisteren 2 uurkes gelopen. In totaal is juli intussen op een magere 70 km gestrand, dus gevaar van overtraining zit er niet in... Nu ja, 't is congé en we zijn ons huis een beetje aan 't opknappen : momenteel gaatjes in het houtwerk opvullen, bijplaasteren waar nodig, om dan alles een couche verf te geven. In augustus zijn we van plan onze slaapkamer (en als tijd over ook Niels zijn kamer) her in te richten, dus 't is nog niet direct gedaan... Mijn zwemkilometerkes zijn nul komma nul, en over een maandje is't Damme Brugge. Da's een leuke clubuitstap, maar 'k ben aan 't twijfelen of ik wel 4-5 km kan zwemmen zonder training. Uithouding en karakter geen probleem, spierkrampen in dat koude water daarentegen... Eerst even zien of ik een beetje meters kan maken. De tijd zal alvast een WR zijn, mais je m'en fous ! L'important, ce n'est plus de gagner, mais de participer !
***
Update : Ik kreeg via runswimgirl Renate een oproep voor Fata Morgana om dringend enkele kilometers te gaan zwemmen. Omen est ?
Update BIS : Mijn eerste 2 zwemkilometers zijn... binnen ! Ter vergelijking : Jos en Linda (gaan dagelijks) zorgden vandaag voor elk 10 km (slik) !

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Oei oei oei,
Omen est Nomen,
Als ik voor die zwemkilometers zou moeten zorgen, dan wordt Zwevezele beslist de eerste Vlaamse gemeente zonder Fata-Morgana sterren.
Loopkilometers daarentegen …

Maar allez, veel schilderplezier en tot één dezer dagen !

Anoniem zei

veeeeeeeeeeeeel zwemplezier!
Pas op dat je niet verslaafd geraakt want ... zwemmen is ook leuk hoor!

RunningRonald zei

knap hoor.. zwemmen.. vind het helemaal niets... ja, lekker in een bubblebad met wat leuke hardloopsters of zo

rinusrunning zei

Toch een mooi begin met het zwemmen en die 10km komt heus!.
Groet Rinus.

Anoniem zei

Dat zwemmen zie ik niet zo goed zitten,alhoewel met dit weer!!!!
maar de 70km in de maand, is wel weinig,denk ik
grz
Patrick

Anoniem zei

Goe bezig! Een dubbele training heeft naar 't schijnt ook voordelen hoor. En als je dat niet dagelijks doet zal dat geen kwaad kunnen. Lief van je dat je meehelpt aan de ster voor FM. 'k Zal kijken of ik je zie op TV morgenavond ;-)

Jogginggirl zei

@fata morgana fans : ik ben enkel gaan zwemmen ten voordele van FM : ik ben deze middag NIET naar Zwevezele geweest, dus om mij morgen op TV te zien, 't zal voor een andere keer zijn :)

Anoniem zei

onze kindjes hebben ze ook al bijna allemaal.Justine moet er nog negen, Amber nog zeven. Wat betreft je vraag voor Eindhoven. Dat is afgelast. Geen lange wedstrijden meer voor mij.