zondag 3 augustus 2008

Op duurloop met 2 Spencers..

Op pad met 2 Spencers is 't nooit saai. Eigenlijk ben ik helemaal niet 'op schema' - ik volg er namelijk geen en heb geen plannen meer voor 2008 - en een 19 km loop is dan ook niet nodig, maar "voor de leute" ging ik graag mee. Zij hadden er 32 voor de boeg en dan wilde ik daar wel een uurke of 2 gaan volkwebbelen... Speed doesn't matter, 't waren de meters die afgelegd moesten worden. Frank en Betty (en ook Veerle en Philip en Koen Vansteenkiste :) trekken over een dag of 10-12 naar Helsinki voor de marathon en zijn dus bezig met enkele duurlopen. Vandaar dat ik deze morgen al voor zeven uur aan het lopen was (wellicht de eerste keer dat ik zo vroeg op was in 't verlof). Gelukkig dat ze er op tijd bij waren, want intussen is dat stralende zonnetje vervangen door ... regen... Hopelijk zijn de Spencers intussen al binnen.
Wat er allemaal verteld wordt op zo'n duurloop ? Tja, beroepsgeheim zeker ? Het heeft te maken met blauwe Leffes, zwangerschappen, speculaties, memorieproblemen, er zaten zelfs enkele spontane verrassende bekentenissen tussen... Voorgaande is niet in onderling causaal verband, voor de duidelijkheid, en niet alle onderwerpen gaan over onszelf. Voor de rest geldt een omerta van eerste categorie : enkele de deelnemers aan onze duurloop (zowaar begeleid door een auto met gevarendriehoek "wedstrijd !" op het dak) zijn op de hoogte. Na 2 u begon ik de benen toch te voelen, dus de rest van de vertellingen zal voor een volgende keer zijn. Merci Frank en Betty (en ook Veerle en Philip), 't was gezellig !

11 opmerkingen:

frank spencer zei

Intussen zijn we terug binnen na 33 km in 3u32' - perfect op schema dus - en 't tweede deel was inderdaad een stuk saaier.
Het babbelgehalte ging na je vertrek pijlsnel omlaag en droog zijn we ook al niet gebleven.
De laatste kilometers werden we nog kletsnat.
Die omerta is geen slecht idee want "enkele uitlatingen" zijn niet voor publicatie vatbaar : de nieuwsgierigen moeten de volgende keer zelf maar meelopen.
Voor herhaling vatbaar en merci !

Betty Spencer zei

Ha Veerle,
We zijn zelfs niet samen thuis gekomen. Frank was precies 1'46" sneller dan ik. Hoe dat kwam lees je morgen wellicht op onze blogs.
En, 't heeft voor ene keer niet met een dixie te maken :)

Edith zei

Ik ben ook blij dat ik vanmorgen heb gelopen .. na de middag is het hier beginnen gieten. Leuk als je zo kan afspreken en zonder de druk van een schema even een duurloopje gaat doen.
Antwoord op je reactie .. het is Keulen en Eindhoven, maar geen 2 keer een marathon .. Ik ga Homer hazen in Eindhoven op de halve !!

Koen zei

wat ga ik allemaal horen in Helsinki?????
Mooie duurloop van je ... ik zat met een parapluke boven ons in Slijpe te genieten van Eddy en de Schellekes ... maar nog meer van mijne blonde leffe zenne!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Jij zit toch vol verrasingen hé , zo op je gemakske een duurloopje met de Spencers en dan nog hun "ei oafoln" jaaaja :-)

invormTinneke zei

Frank, Philip, Betty, Veerle, Jogginggirl en jij... een hele bende zeg! Kan niet anders dan leuk geweest zijn!

:-)

runswimgirl zei

en nu nog een beetje duurzwemmen want 't is verre hé 4 km in damme brugge ?

Ruthje zei

wel leuk dat je de Spencers hebt gezelschap gehouden! Begint het dan zo niet te kriebelen om zelf terug voor een marathon te trainen?

Yves zei

Altijd leuk om die lange duurlopen voor de marathon in gezelschap te kunnen doen. Knap om zo vroeg te gaan lopen in 't verlof.

Jogginggirl zei

@yves Vroeg opstaan, lopen en dan plafonds verven, echt iets voor een zondag in het verlof...

cremke zei

Zo'n duurloop. Toch nog een doeleke zoeken. Wat denk je van nog eens een halve: 11/11 van Deinze naar Bellem.