donderdag 7 augustus 2008

Oo la la smurf la la....


Gisterenavond was het hier een echt smurfenfeest. Onze kindjes zijn al een paar weken in de ban van de smurfen, en sporen hun mama steevast aan om in supermarkt D. boodschappen te doen, omwille van de Paninistickertjes van de smurfen. Gisteren was Lien jarig (negen jaar) en kwamen de nichtjes 's avonds op bezoek. Een massa stickers werden gekleefd, met dank aan nichtje Marthe. Het album is op 1 avond van 3/4 naar bijna vol geraakt ! Ook de Spencerkinderen hadden nog enkele dubbele te ruilen, zodat ons eerste volle album bijna een feit is ! (iemand nummer 33 - 38- 40 - 45 - 47 - of 116 ?)
Vanavond ben ik eerst gaan zwemmen en aansluitend gaan lopen. (Kwestie dat we verzamelen aan het zwembad met de joggingclub, waarom dan 2 keer tot daar rijden hé). Het zwemmen was een beetje minder ver dan gepland, maar een grote bende kinderen (één of ander sportkamp uit de buurt ?) sprong plots het bad in, waardoor er meer slalom dan zwemmen was, waarom leggen ze trouwens geen baan voor de zwemmers ? Nu ja, zaterdag de eerste echte zwemtraining, dan zal ik wel meters kloppen :)
Op 24 augustus staat mijn volgende wedstrijd op de menu : Damme-Brugge (4.3km crawl). En hoe leuk lopen ook is, 'k zal toch even moeten voorrang geven aan 't zwemmen. En dan spreken de Spencers van nog een duurloopje zaterdag, Bernadette en ik gaan wellicht lopen zondag... Het zal alvast geen toptijd worden in Brugge !

9 opmerkingen:

Homer zei

Hey smurfkes. Mail me uw adres, en dan stuur ik een stapeltje stikkers op dat hier ligt. Ik heb eens snel gekeken, en nr 28 zit er al 2 keer tussen... De rest krijgt ge als bonus...

rinus zei

Helaas heb ik geen smurfen!!!, maar je gaat lekker en inderdaad wat banen leggen voor de zwemmers zou wel fijn wezen.
Groet Rinus.

RunningRonald zei

Ik heb nooit begrepen waarom er maar één smurfin was..

Byrntie zei

En ik die dacht dat de zwemmende-loopsmurf niet bestond

lien zei

ik vind het leuk dat je dat schrijft mama

Betty Spencer zei

Geen toptijd?! Met mijn "schoolslag" zou ik waarschijnlijk buiten tijd arriveren. En Frank met zijn baksteenslag...
Frank werd vandaag ook nog eens verplicht door de kinderen om te winkelen in den D. Drie pakjes later werd er terug geplakt maar 't is bijlange niet zo spectaculair als bij jullie... nog 96 prentjes te gaan.

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Smurf n° 45 heb ik !! moet ik hem opsturen ,tis maar een kleintje hoor ,

Julie zei

Smurfen.... ik heb hier nog minstens 15 pakjes van die smurfendinges smurfen. Als je ze wil smurfen, dan moet je maar iets laten smurfen, dan smurf ik ze wel jouw richting uit ;-)
Hèhè, vandaag stond er trouwens een levensgrote smurf in de Delhaize: al die kindjes bang en aan het krijsen... nice!

Nico zei

succes zondag

en hopelijk is het water niet te koud en een beetje proper :-)