zondag 27 juli 2008

Terug van weggeweest !

Na een heerlijk weekje Ardennen (Oignies, in de buurt van Nismes) is het zonnige zuiden intussen ook in West-Vlaanderen beland ! Heerlijk, meer van dadde !
Het werd een combinatie van wandelen, waterpret, speelpleinen en toeristje spelen. En ik ging zelfs een keertje lopen ! Een goede 10 kilometer, maar ik heb wellicht evenveel calorietjes verspeeld als ware het er 15-20, want die 13 % bordjes bleven maar komen. En gezien ik nog steeds geen berggeitdiploma bezit... Enfin, 't zicht was prachtig, 't was vakantie en 't liep lekker, ... de dagen daarna werd het te warm om zo'n tripkes te maken, de factor genieten zou niet meer tot zijn recht komen, vrees ik. Kilometers werden er toch nog een beetje gemaakt in de zin van wandelingetjes met de kindjes. ze waren dat eigenlijk helemaal niet gewoon, maar d'er zit genoeg 'poer' in hun kuiten, ze zijn tijdens geen enkele aflevering van de 'kampioenen' in slaap gevallen ;)
Het kayakken (Lacs d'eau d'Heure), skeeleren en fietsen (ja, we zijn met den break moeten gaan door al die bagage), ravotten, wandelen, de gezonde buitenlucht... We zijn weer helemaal in form ! Alhoewel de categorie Bourgondisch toerisme ook alle eer aangedaan werd ! Super des Fagnes als lokale Blonde Leffe... Maar 't origineel is ons ook welgevallen hoor ;) Never change a winning team...
De foto's zullen voor later zijn. Onze PC is immers niet op te starten, en dus voorlopig ff online via een oude laptop, maar 'k ga daar voorlopig niet te veel (foto)software opsmijten, hopelijk is het euvel snel hersteld. Aan allen : Nog veel zonneplezier !

7 opmerkingen:

RunningRonald zei

ik leer elke dag weer meer!
Als ik de volgende keer een PR loopt komt dat vast door de poer in mijn kuiten!

Bjorn Paree zei

Welkom terug van vakantie !!

betty spencer zei

Welkom terug.
Zondag is 't hier duurloopdag; als je zin hebt... Om 7u20 start van de 18 km en om 9u15 start van de 15 km. Tempo: ongeveer 9,2 km/u.

Geen slapende kindjes tijdens de 'kampioenen'? Hoe is 't mogelijk! De volgende keer zal je ze nog meer moeten afmatten;.)

Tinne zei

Welkom terug van vakantie en hopelijk tot gauw eens ergens!

frank spencer zei

Welcome back !
Zondag staat weer een flinke dertiger op ons programma.
Leuk dat je weer een stukje kan volpraten.
See you !

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ewel dat is leuk te horen dat ge het goe gesteld et si ,helemaal herboren

Homer zei

Al die zalige vakantieverhalen... Ik ben dringend weer aan verlof toe!!!