zondag 22 juni 2008

Zalig uitgeslapen !

Gezien meneer jogginggirl er een dag of 3 op uit is met zijn vrienden, kan ik zelf niet gaan lopen. Gisteren dan maar wat tuinsport gedaan en de 3 hagen geschoren. Of toch bijna, want de bovenkant van de hoogste haag heb ik netjes overgelaten voor Roeland, kwestie dat het een beetje recht is. (en ik het om 17 u intussen beu was en spierpijn had en de tuinzakken vol waren en...). Gisterenavond zijn we nog een baby gaan bezoeken en toen ben ik met de kinderen gaan slapen.
Even zalig uitslapen, dat was al eeuwen geleden. Op zaterdagmorgen is er steeds turnen voor de meisjes, waardoor ik hen moet aansporen 'voort te doen', op zondag ga ik meestal tegen 7.30-8 uur duurlopen, zodat er nog wat overschiet van de voormiddag voor de rest van het gezin. Gezien ik dus nergens heen moest vanmorgen, kon ik eens langer slapen. Zalig ! Zo zie je maar, elk nadeel heb z'n voordeel !

3 opmerkingen:

Homer zei

Euh... Wat is het nadeel?

frank spencer zei

3 hagen geschoren ?
Jawadde, respect girl, als ik thuis één haag moet scheren, lig ik ’s avonds al katlam in de zetel.

En, zalig uitslapen, da’ s ook al vijftien jaar geleden …

Julie zei

Zo eens alleen thuis zijn kan plezant zijn he, 't moet alleen niet te lang duren! Maar euh... waarom moet de top van dehaag recht zijn? Zo'n scheve haag lijkt me anders best origineel, laat je eens volledig gaan ;-)