zondag 15 juni 2008

Back on track ?


Nog een maandje en 't is verlof ! Alweer een jaartje voorbij ! Vorige zomer stond in het teken van de Leiemarathon, deze zomer is iets rustiger. Niet dat ik niet ga lopen, maar 'k zal er de gezinsplannen niet voor aanpassen. Waar ik vorig jaar op reis meerdere malen ging lopen, zelfs een keertje 3 uren, dan zal't dit jaar gewoon even loslopen voor de lol zijn, en is't niks, so what ! Geen marathon dit najaar voor mij dus. Volgend jaar, op de leuke datum van 20 09 2009, komt de 2de Leiemarathon er aan. Tussendoor hier en daar een halve, kwestie van een beetje conditie te houden ;)
Vorige zondag een 12 kilometer gelopen op de trappistenrun (want het 10de rondje werd ik gesponsord door Fré is running, die teveel rondjes liep tov de trappistmogelijkheden). Ook Dirk, partner van Bernadette geraakte zo aan een extra trappist. Op uw gezondheid en merci hé Fré !
Deze week had ik geen tijd gehad en dan maar deze morgen er een 20 km duurloop van gemaakt. Zalig zonnig weer ('k had het zelfs te warm) en een goed gezelschap (Bernadette en Patrick), wat moet een mens meer hebben ! Een uurke later kletterde de regen tegen de ramen, maar 'k had er geen last van vanuit mijn bad ;)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Idd , na een uurke trainen was daar die hatelijke regen terug. Maar we geven nie op !!!
Greetzzz Gwen
http://gwendoline-sierens.skynetblogs.be/

roadrunnerke zei

Inderdaad die met die stoffatie van boonen voelt ge géén blessures meer !!!! In zulte zal die finishlijn vlug weg zijn !!!!

Anita zei

Zo te horen word het een zomer zonder al te veel zorgen en stress,mijn man had vandaag minder geluk met het weer terwijl je in bad lag is die moeten gaan schuilen in de loods van de paraclub te Moorsele voor de bliksem.Ik denk dat ik voor volgend jaar die datum in September ook eens zal vrij houden het moet er ook ooit eens van komen voor mij.

frank spencer zei

De Leiemarathon - 20092009 - staat ook al met stip genoteerd in de agenda.
't Is uiteraard wel nog 15 maanden veraf.
Mag ik daaruit afleiden dat Rapper dan een ezel (vrijdag 3 oktober 08) je volgende target wordt ?

Edith zei

Puur genieten .. 20 km duurloopje in de zon en nadien in bad met de regen tegen de ramen.
Echt geen marathon dit najaar ??

Koen zei

Leiemarathon 2009 ... zou er dan nog een overschotje zijn van de Trappisten????

Yves zei

Twas gisteren ochtend inderdaad prima loopweer. Kheb er ook van genoten.

rinus zei

Het kan niet altijd feest wezen natuurlijk en een de marathon loopt niet weg!.
Groet Rinus.