zondag 17 februari 2008

Sportief nachtje !

Vannacht was het de jaarlijkse joggingfuif. De conditie werd aangescherpt met een uren durende duurdans. Om 21.30 uur was ik al op den dansvloer te vinden. En ik ben er maar af en toe van geraakt. Alles voor de sport nietwaar. Het werd een weerzien met bijna uitsluitend bekenden. Dat heb je nu met een club van bijna 300 leden, en een fuif in de gemeente waar je al heel je leven vertoeft en meedraait in't verenigingsleven. Ons kent ons gelijk ze zeggen. Alhoewel er toch waren die moeite deden om onherkenbaar te blijven. Waar het thema wit was, was B. ietsjes minder wit. Sjans van zijn tanden of ge vond hem niet meer (zonnebril staat niet op de foto). Ikzelf stond.. op den dansvloer daarachter natuurlijk. En mijn witte haren vond iedereen zo mooi, dat ik morgen misschien maar zo eens moet gaan werken ?
De rest van de foto's vind je hier. Merci Henk hiervoor !
PS : tot 4 u 30 gefuifd, en vandaag in de vooravond toch nog een goeie 10 km gaan lopen (ipv morgen in't fijn stof), 'k ben content van 't weekend !

7 opmerkingen:

RunningRonald zei

dank voor de fotolink. Heb erg gelachen om, inderdaad, deze niet witte persoon.hihii..
wie is trouwens de sexy lady met de jarretel?

Jogginggirl zei

@Ronald : 't is haar echte trouwkleed (op de eerste foto's toch, de 2de outfit is iets minder reëel...) Enfin Heleen is dus niet vrij meer...
PS: De spencers gevonden ?

rinus zei

Mooie foto's en feest zeg.genieten en dan ook nog hardlopen, knap hoor

Julie zei

Hèhè, wat een supercoole foto's. Toffe mensen in jullie joggingclub zo te zien en karakter ook, om de dag erna nog te gaan joggen!

cremke zei

Zwart van 't volk. En weet je hoeveel stappen je zo zet op een avondje uit? Ik deed mee aan een project van RUG en droeg een week zo'n tellerke. Een avondje horeca (was wel werken voor mij) leverde iets meer dan 10.000 stappen op. Ik vermoed als je danst dat het ook zo iets zal zijn. Is een extensieve duurloop waard niewaar.

Tinne zei

Ziet er een kei leuk feestje uit!
En de dag daana nog eens extra de beentjes strekken... knap!

Smurfineke zei

Van een sportief nachtje gesproken. Aan de foto's te zien zag het er heel gezellig uit. Groot gelijk heb je om de dag nadien een recuploopje te doen :-) toch?