vrijdag 1 februari 2008

Op naar nieuwe kilometerkes...

Nu de kindjes weer koortsvrij zijn en de feestmaand officieel voorbij is (in werkelijkheid zit februari boordevol etentjes en feestjes, soit), kunnen we weer eens meer gaan denken aan 't lopen. Denken is niet genoeg, dus laat die dagen maar lengen, kom op met de kilometerkes. Veel meterkes en weinig kilo's dus...
Ik heb alvast goede voornemens. Gisteren ben ik door weer en wind toch naar de wekelijkse donderdagtraining met de joggingclub geweest. Het stormweer zorgde ervoor dat we in plaats van met 200, nu maar met een goeie 20 waren. Maar de afwezigen hadden ongelijk ! Het werd een gezellige training, en achteraf was ik zo'n beetje trots op mezelf. Toch weer een 10 tal kilometerskes derbij voor januari he ! 'k Heb deze maand de 100 km net niet gehaald, maar alles kan beter hé ! Op naar een goede februari loopmaand (speciaal nen dag extra dit jaar !)
Gezien het volgende week toch vakantieregeling op 't werk is (9-17u), heb ik hopelijk ook de tijd om een paar keer een uurke te gaan lopen. Tijd om van Rotterdam naar Lauwe te lopen, zoals Betty, heb ik niet (er is al een loopweekend in april, n'est-ce pas ?), maar een beetje ambitie kan geen kwaad zeker ? Hup met de beentjes dus ! Op 17 februari heb ik alvast een nachtelijke training ingepland ! Enkele uren duurdansen staat immers gelijk aan een intervaltraining of 2. Nieuwsgierig ? Hier meer info.

5 opmerkingen:

jetty zei

Die 100 km is dat voor het lopen of voor het dansen ? hahaha
In ieder geval , zijde goe bezig !! We doen deze maand lekker samen 100 km ;-)
gr

frank spencer zei

Bij gebrek aan andere loopactiviteiten zie ik die nachtelijke training ook wel zitten.
Een beetje jumpen zal wel geen kwaad kunnen voor de rug, zeker ?

ps : kan jij nog aan twee kaarten geraken ?
Ik vrees dat ik tegen dan niet meer in de JC geraak.
Mijn maagdelijk witte glitterpak daarentegen ligt al klaar ...

Smurfineke zei

De glitterpakjes liggen bij ons al klaar! 23 en 24 februari is het de grote jaarlijkse dansshow en dat zal er dit jaar zeer glamoures uitzien.

elastimam zei

Ik kijk ook uit naar de lente, zomer. In loop ook liever als het licht is .. duurdansen = intervaltraining .. hebben ze dat ook in de vorm van weblogduurdansen !!!

roadrunnerke zei

ja kzou dat ook wel zien zitten dat duurdansen , misschien 's avonds op 't bloggersweekend