zaterdag 23 februari 2008

Marathon du Médoc ?


Daarnet in de mailbox gekregen :

Chère amie, cher ami,

Nous avons le plaisir de vous informer que vous pourrez, dès le mercredi 27 février à 10h, vous inscrire pour le 24ème Marathon du Médoc en vous rendant sur notre site
www.marathondumedoc.com
Merci de votre patience et à bientôt dans le Médoc !
Sportivement, les Organisateurs


Tiens, was ik dan op een wachtlijst ingeschreven of zo ? Of heeft mijn snelwandelingske van september mij in alle registers toegevoegd ?

Een wijnmarathon is wel een leuk idee, maar de marathon zelf zou er in dit geval wel teveel aan kunnen zijn... 42 km lopen en tussendoor constante wijnbevoorrading ? Hum, lijkt me om k*tsmisselijk van te worden ! Jammer van de godendrank, maar op zo'n momenten zou het me absoluut niet smaken.
Maar misschien zijn duo inschrijvingen mogelijk ? 1 loper en 1 drinker-fietser ? Alhoewel, als bvb. er om de 5 km geschonken wordt, ben ik te beschonken om zelfs per fiets te finishen...
En gezien ik momenteel een alcoholvrij bestaan leid, zou ik voor de moment nog voor halfweg crashen...

'k Zal wel eens piepen naar wie wel deelneemt (Bruno ????) en wellicht zijn die dan te bewonderen op You Tube of zo...

11 opmerkingen:

Gert zei

Wow, ji wordt zelfs uitgenodigd op de Médoc marathon, chique dinges! Daar geraakt je normaal gezien als buitenlander amper binnen want het aantal is gelimiteerd. Een collega (Fransman) heeft deze al gelopen. Super mooi, maar ook zwaar parcours en uiteraard zwaar vanwege de wijnstops die je kan maken. De meesten lopen deze marathon dan ook echt voor het plezier en kijken absoluut niet naar hun tijd.

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ik denk dat ze heeeeeeeeeel goed weten wie ze uitnodigen :-))))))))begin maar te trainen ...in wat ?? aan u de keus ,hi hi

frank spencer zei

Eigenlijk is die marathon je als genietende loper gewoon op het lijf geschreven.
De Marathon du Médoc staat eveneens al een tijdje op mijn verlanglijstje.
Ooit loop ik hem.

Roadrunner-69 zei

lijkt me inderdaad dubbel moeilijk om een marathon af te werken in die omstandigheden het worden dan al snel 60km...

Ruthje zei

staat bij mij ook op m'n verlanglijstje en even zag het naar uit dat het vorig jaar zou gebeuren, maar werkverplichtingen hé....de hoteluitbaters daar kennen hun prijzen wel tijdens die dagen (gewone prijs x 4!!!), had al wat rond zitten informeren toen. Maar wie weet komt het er ooit wel eens van ;-)

jetty zei

Als dat maar goed komt :-) :-) :-)
gr

Julie zei

Hmmmm.... wat voor een reputatie heb jij daar bij onze Zuiderburen? Amai, zo'n uitnodiging hebben wij niet ontvangen zenne :-) Maar 't lijkt me inderdaad een gevaarlijke bedoening. Ik denk dat ik de halve marathon niet eens haal!

geert zei

doen gewoon! Waar wacht je nog op ... inschrijven, verdomme!!

Yves zei

Tlijkt me wel wat om die eens mee te lopen. Maar met die wijnbevoorrading zou het voor mij ook nie goedkomen. Begin maar al met de wijntraining.

RunningRonald zei

is het geen Medoc light dan?? (0% alchohol)

lekker mee doen dan toch?

smurfineke zei

Zozo, wat voor een reputatie heb jij bij onze zuiderburen? Biecht nu maar op ...
Voorstelletje: jij loopt en ik zal de flesjes verzamelen hik.