woensdag 24 oktober 2007

Stars on ice ?


Gisterenavond ben ik wat jeugdsentiment gaan opzoeken bij Ladies on ice, ingericht door KAV. Op de ijspiste van Gullegem dacht ik een gezellige avond te hebben en intussen te verbroederen. Het was gezellig, echter van mijn schaatstalent van weleer bleef niet zoveel over... hmmm, op tv ziet dat er makkelijk uit... Bij een onnozele uitschuiver (neen, niet tijdens een axl of pirouette, simpel evenwicht kwijt in stilstand) ben ik op mijn hand gevallen. Op 't eerste zicht geen erg, vannacht echter meer en meer pijn, zwelling... Resultaat : Rx-ke met een scheidingslijntje... Pols/arm gebroken en een wit rechter armpje (elleboog incluis)... Roeland troost me net door te zeggen dat er schaatsen op VTM is ...

13 opmerkingen:

frank spencer zei

Oei, da' s balen, Jogginggirl.
Met scheve schaatsen gereden (grapje) ?
Met een arm in het gips zal er wellicht ook niet gelopen worden, zeker ?
Jammer, want je was toch in bloedvorm.
Hoelang moet je de gips dragen ?
Sterkte !

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Tis nie meugelijk !!!! "schoenmaker blijf bij je leest" ken je dat oud en WIJS spreekwoord niet ?? ja ja "jonge gasten' é die doen toch hun gedacht ;-))) sterkte hoor ;-))

Ruthje zei

aiai, wat een pech! Hopelijk hoeft je arm niet te lang in de gips. Véél beterschap!

jetty zei

Hallo,
Ja maar zeg ! Ge zijt ne loper hé meiske !! Geen schaatster !!
K'hoop dat je snel geneest !
gr

geert zei

hopelijk komt je voorbereiding voor de elfstedentocht niet in het gedrang ...

Els zei

o jeeee een ramp...
geen lopen meer voor een paar weken... en ook zwemmen zal er niet inzitten.
Er zal extra werk zijn in huis... aiaiaiaiaiaiai....

Maar allez, 't zal een rustperiode zijn én dromen van binnenkort dus !

Veel beterschap.

Pongkiepon zei

Spoedig herstel ! Na regen komt zonneschijn !!! Volgende keer gewoon pint drinken in bar finlandia. S'anderdaags zeer in koppie, maar dit duurt maar een dagje... Kop op meid. Greetz Pongkiepon.

Julie zei

Ai ai, Veerle toch;... wat zit je nou op schaatsen te doen? Lopen! Da's dé sport :-) Hopelijk heb je niet te veel pijn! Laat je maar eens goed verwennen, 't is de moment: geen afwas, niet kuisen,.... neem het er maar es goed van. En kijk ondertussen op tv maandag naar de marathon van Dublin! ;-)

Yves zei

Oei oei. Lopen is blijkbaar zo slecht nog niet. Veel beterschap met uw hand.

Jogginggirl zei

@ allen : dank je voor het medeleven..
zwelling is al minder, voor de pijn is't nog ff tandjes bijten zeker... lopen, autorijden, zwemmen, fietsen mag niet, helaas moet ik wel werken, dus Ruth en Julie: maandag jullie op de marathon bekijken zal njet zijn...

Homer zei

Helaba. Wa nu allemaal? Wat gaat ge toch op dat ijs zoeken? Nu dat ge juist zo schittert bij het lopen, gaat ge schaatsen? Ik ben solidair. Ik typ momenteel met 1 hand. Speciaal voor jou! Beterschap!

h.jaques zei

Spijtig, maar beter nu, tijdens het winterseizoen, dan in het voorjaar.
En, ondanks de val ben ik er zeker van : je krijgt van Joan haanappel en van katrien Pauwels zeker een welverdiende acht voor het geleverde spektakel.

Carmen zei

Ai, hopelijk is het snel beter. Daarom vermijd ik zoveel mogelijk 'gevaarlijke' andere sporten. Nu even rusten en dan vlieg je er weer helemaal in! Veel beterschap!!