zondag 14 oktober 2007

Eindhoven kleurde rood !

Uiteraard is dat parcoursrecord (zie bericht hieronder) ook door heel veel weblogloperkes verbeterd ! Proficiat aan allen !

Ikzelf hield het deze keer weer bij een halve marathon. Het stralende zonnetje en de meute volk waren wel speciaal. Zoveel supporters had ik nog nooit ! En maar roepen en maar scanderen... Fantastische sfeer !

Linken naar alle webloglopers is een berewerk... Ik zal er hier ongetwijfeld vergeten, maar waag me toch aan een korte opsomming (die ik later deze week best zal aanvullen...) Ik kreeg een lift van Frank en Betty Spencer, maximaal dank hiervoor ! In Harelbeke pikten we Jan de roadrunner op, en vandaar was 't zo'n 200 km rijden tot de TU/E. Na een (in mijn geval te ?) uitgebreid middagmaal aan krachtvoer zakten we af richting centrum waar we de doortocht zagen van Werner, Koen VS, Christophe, Mario, Jan Schockaert,Katrien,Edith,Philippe, ?; Francis, Bob en Clint hadden we al gemist. Iets verder vonden we Julie, Hansy, Muriel, Mike, Peggy, Charlotte, Leen, ?,Maurice, ...
Tijdens de race zag ik ook Smurfineke en Jetty, die samen over de meet gingen en zowaar geïnterviewd werden !
Mijn PR van vorige week 1.58 en nog iets, is ongeveer gelijk gebleven, weer 1.58 en zoveel, ik moet nu nog even wachten op de officiële uitslag om te zien hoeveel het juist is, maar ik zat vorige week frisser. Het was dan ook heel erg warm om te lopen en met al dat slalommen is 't ook wel lastig. Vooral Strassumsende (1 lange toog met mensen die daar al 5 uur staan ;) was erg druk. Maar die sfeer, beetje zoals 20 km van Brussel, maar dan met nog meer aanmoedigingen, bandjes, er waren zelfs pinten (allee ja Heinekens)onderweg gratis (jaja, zoals de parking) te krijgen...
Achteraf nog even verbroederd met velen, met oa nog niet vernoemde bloggers Ruth, Homer, Koen JH, Petra, Wim,... (Jaja, ik ga hier nog werk hebben aan dat lijstje...)
Foto's volgen later wel...

Make a Wish zal kunnen rekenen op een fikse bijdrage !!!! Proficiat aan alle lopers !

22 opmerkingen:

Mike zei

Toch weeral een knappe prestatie die op het lange lijstje kan toegevoegd worden. En er waren inderdaad heeeel veeeeel bloggers. Daarom waag ik mij er niet aan iedereen (proberen) op te noemen; ben bang dat ik er te veel ga vergeten.

Tinne zei

Proficiat! Joggingmieke!!!

De sfeer was inderdaad leuk en zalig weer he!

Groetjes

Julie zei

Proficiat Veerle, knap gedaan! Leuk dat jullie erbij konden zijn vandaag, was een superleuke dag!

geert zei

meer rood dan op een gemiddelde 1 mei-optocht!! Misschien zijn de seconden je gunstig gezind en heb je deze maand al je 2de halve marathon PR op zak?? Ga gauw volgende week nog eentje lopen ..; 't is de moment!

frank spencer zei

Weeral een knappe prestatie : waarschijnlijk opnieuw een PR, daarvoor is het nog eventjes wachten op de officiële uitslag.
Je wordt elke week beter ...
Proficiat !

Yves zei

Proficiat Veerle. De sfeer zat er daar idd goed in. Prachtige wedstrijd en weer daar in Eindhoven.

Homer zei

Weer een knalprestatie Veerle! Ga je daar nu een gewoonte van maken, zo elk weekend een halve Marathon lopen? Geniet nog maar snel verder want 't is alweer bijna weekend!

Edith zei

Knappe prestatie en leuk dat je nog "last minute" hebt beslist om mee te doen. Proficiat !!!

martine zei

mooie tijd op een mooie dag!

kj zei

super Veerle ! prachtige prestatie ! Leuk je nog eens (kort) weer gezien te hebben. Tot de volgende !

M@urice zei

Knappe tijd weer Veerle! Leuk je even ontmoet te hebben. Groeten uit Eindhoven

Koen zei

prachtige tijd toch!!!

Els zei

knappe tijd gelopen !!

Brussel heb ik ook meegelopen en ik vond het super... Eindhoven zal voor in de toekomst zijn dus...

groetjes en doe zo verder hé !

h.jaques zei

Proficiat,zeg. Zoals jij me nog voorbijstoof op het einde. Je zat duidelijk nog heel fris.Bij mij was het 'vat' toen wel echt af.
Ondanks het einde in mineur (opnieuw moeten wandelen) heb ik toch heel erg genoten van deze wedstrijd.
Heel veel groetjes en tot een volgend loopje.

RunningRonald zei

Het is 1:58:55 geworden maar wat maakt het uit. Je hebt supergelopen Veerle! Gefeliciteerd

Anoniem zei

Hé ,
Wat deed het goed jullie daar te zien!! Echt waar !!!
Enne jouw tijd is waarschijnlijk beter dan je denkt hoor, want we kregen de bruto tijd te zien en die schol toch enkele minuten met de netto hé ;-)
groetjes

Anoniem zei

Oeps!!Anoniem is Jetty :-)

Muriel zei

Proficiat Veerle, weeral schitterend gelopen en 't was leuk je eens ontmoet te hebben. Tot op de volgende!

philippe zei

Ik zag jullie nog voorbijkomen aan het hotel en de pas was in alle geval nog dik in orde. Weeral een PR ! Goe bezig en heel knap gelopen.

Harmsie zei

Een dubbele proficiat. In de eerste plaats met je knappe prestatie in Eindhoven. Voor het tweede zul je eens op mijn blog moeten komen kijken.

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

HEY !! RODE TORNADO !!PROFICIAT WEEROM (ge maakt er een gewoonte van é :-)) WE GAAN SAMEN AAN DE "FLES" !!! sorry maar ik had nog net de tijs om voor jou te supporteren en dan moesten we gaan de "valiezen nemen" uit het hotel

Anita zei

Hey

Dacht, ik ga eens kijken naar onze Wevelgemse loopster,k'zag dat je ook bij mij langs kwam ,bedankt daarvoor.Ewel zeg, je doet het zeker niet slecht hoor,en dan nog het grote werk, Halve en volle marathon,zelfs dat laatste kan ik nog niet.Speciaal ras he die mensen van rond Wevelgem, of zijn het die van west vlounderen.