zondag 21 oktober 2007

Genieten van 't mooie weer


Half acht : stekedonker en aan het vriezen.. Biep Biep: SMSke van Bernadette dat het nogal laat en vol promilles was en dus nog even lekker terug in 't warme bedje... Negen uur : Nog steeds koud (nul graden) maar de zon geeft een warm gevoel. Ik plan een toerke van zo'n 14 kilometer en vertrek voor het eerst sinds maanden met lange broek en vestje. Na 2 kilometer was het jasje al overbodig.
De zon geeft haar van haar beste kant. Het zachte knisperen van de blaadjes, al die beige, bruine, roeste, gele kleuren... En gezien het toch een rustig loopje is, heb ik de tijd om echt goed rond te kijken en er van te genieten. Behalve een lijnbus (en het dwarsen van Bissegem en Wevelgem platse) geen auto's tegengekomen. Zalige stilte... Af en toe een tegenligger - sporter.. Wat kan het leven toch zalig zijn hé... Ik laat het voorbijlopende bendeke van Wevelgem voor wat het is en loop op 't gemakske voort. Naar goede wekelijkse traditie was ik weer op weg naar een 21'er. Deze keer werd het knooppunt 21 ipv een halve marathon. Maar 't is vandaag dan ook de 21 ste hé ;)

5 opmerkingen:

Julie zei

Zalig he, dat loopweertje vanmorgen, da's echt genieten en alleen lopers kunnen dat verstaan. 'k Had mezelf ook serieus mispakt: m'n mutske opgezet toen we vertrokken, maar dat heeft dus geen km op m'n hoofd gestaan, véél te warm!

jetty zei

Wat ben jij toch een genieter hé ;-)
Ik begin morgen terug een loopke op het gemakske van een goei 4 km ,k'heb het niet zo met de koude , t'zal terug wennen zijn brrrrrrrr
groetjes

frank spencer zei

"De morgenstond heeft goud in de mond"
Ondanks de vrieskou was het gisteren heerlijk weer om te lopen : ik had zelfs nog mijn zomertenue'tje aan.

Yves zei

Ja zo'n zondagochtendloop bij goed weer kan echt zalig zijn.

Rinus. zei

Lekker getraind en ja, het wordt kouder(heerlijk)!.
Beetje laat, maar een mooie halve in Eindhoven gelopen en nog gezellig ook tussen al die webloggers.
Groet Rinus.