zaterdag 11 augustus 2007

Mijn eerste 30'er is binnen !

Vanmorgen (vroeg, en 't is geen werkdag) naar Deerlijk getrokken voor mijn eerste 30'er. Gelukkig geen regen of herfstweer, dus met pet, wat krachtvoer en camelbak op pad. Bruno zou 3 minuutjes later toekomen (wat een mens toch niet allemaal kan in 3 minuten hé...). De toon was dadelijk gezet en er volgde een plezante voormiddag. Op die manier zou een marathon lopen wel heel plezant zijn. Alleen die heuvels waren voor mij een extra challenge. Gelukkig was Bruno goed uitgerust na het noeste werken aan zijn huis. Ook Frank Spencer vond het niet nodig alle registers open te trekken. Alleen Bernadette, die bleef maar doortrekken op de heuveltjes... Hoe meer bergop, hoe rapper ze begon te lopen. 't Kan ook wel zijn dat ik dan trager begin te lopen, rasberggeit die ik ben,... Soit, om het half uur beweerde Bruno dat we op ons hoogtepunt kwamen. Alwaar we steeds weer bij die drie minuten belandden... De 30 km (aangekondigd als 31.3, met wisselende Garmincijfers) klaarden we in 3 uur en een kwartiertje. Voor mij dus een ideaal tempo van zo'n 9 per uur. Vanavond is er nog de voorbereidende LeieBBQ bij de zus van Frank. Amateuratleten zoals we zijn, zullen we er maar even hard van genieten zeker ?

15 opmerkingen:

Anoniem zei

proficiat met je dertiger .. geniet ervan vanavond

Anoniem zei

Proficiat met uw eerste dertiger , weeral een mijlpaal in uw loopcarriere , opdracht goed volbracht 9km/h is bijlange niet slecht , het is een duurloop , dus de duurtijd is enkel van belang en ook de hartslag .

Anoniem zei

Proficiat met de 30-er. Als je dat kan dan loopt het met de marathon ook wel snor. Mooie prestatie.

Homer zei

Wow, knap gedaan. 't Was inderdaad zalig loopweer vanmorgen! Nog lekker nagenieten!!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Knappe meid !!! hééééééél goed zeg , en die marathon ewel die is ook binnen zenne , Geniet nog van de bbq

Anoniem zei

Supergoed gedaan. Proficiat .. dat jij al zo ver bent .. Je gaat nogal scoren op de marathon.

Anoniem zei

knap getraind hoor, met jullie viertjes! Die bbq had je dubbel en dik verdiend!!

Anoniem zei

Weeral een nieuwe mijlpaal in je blitz-marathoncarrière !
Het was idd. een heel plezante dag en avond, met alles erop en eraan.
Ook de kinderen vonden het heel leuk.
Voor herhaling vatbaar !

Anoniem zei

Proficiat met je eerste 30-er en fijn dat je dat in gezelschap hebt kunnen doen. Maar... hoeveel hoogtepunten hebben jullie dan zo gehad ;-)

Bruno zei

Gelukkig dat die LeieBBQ erbij was, anders zouden we met zoveel minder kCal's moeten leven en onze ega's nen heel ingewikkelde uitleg moeten geven hoe dat zit met die 3 minuten

Anoniem zei

Ik val hier in herhaling maar proficiat met je 30-er. Knap gedaan.

Anoniem zei

Proficiat met je eerste 30'er!! Knappe training en leuk dat je deze in aangenaam gezelschap kon doen. Donderdag komen we niet naar de piste in Wevelgem, het wordt een rondje lopen bij ons in de streek... Hopelijk tot een volgende keer.

Anoniem zei

Goed gelopen en wat een afstand zeg...Prima

Anoniem zei

Als je nog eens een dertiger wil lopen... in Watervliet kan je 3/4 marathon lopen in een aangename omgeving. Het gaat door op 25 augustus, ideaal dus.
Ik denk wel niet dat het met heuvels is :-)

RunningRonald zei

super!! je gaat geweldig!! De marathon komt helemaal goed