zondag 19 augustus 2007

Klusjestijd...


Vrijdag vertrokken onze 2 meisjes op chirokamp. Terwijl het hier stillekes is in huis, knappen we Frannekes kamer op. Vrijdagnamiddag was ik (behang)stripper van dienst. Zaterdagmorgen ging ik lopen (23 km) terwijl Roeland het plafond een coucheke verf gaf. Vandaag was het een samenwerkende vennootschap. Ik was de plakker, Roeland de behanger. Daarna nog eens grondig kuisen en 't is klaar. Ik wou ook nog het nieuwe bed gaan afhalen, maar 'k stond voor een gesloten deur. Morgen na 't werk dan een 2de poging zeker ?
Volgende week geen zware klussen meer (mijn rug en armen zijn dat niet gewoon...), maar wel een keizware trainingsweek. Ik ben nog aan het denken hoe ik die 32'er ga aanpakken. Er is een wandeltocht op zaterdag (4 daagse van de Ijzer), maar voorlopig heb ik nog geen trainingsmaatje (lees : iemand die even traag loopt als ik). Lokale buurtrondjes zijn nogal saai, maar alleen durf ik me toch niet te ver riskeren. Enfin, 'k heb nog een weekje denk-tijd.
Zonet ook een extra mailtje gekregen van het Leiemarathon comité. Onder de vrouwelijke aangekomen lopers verloten ze een waardevolle ring. Time doesn't matter, allee 5 u 30 is wel de limiet. Maar ik mik op een tijd onder de 5 uur (4u 55 namelijk), dus ook als het niet zo vlot gaat, moet die 5u30 wel te doen zijn....
Mijn ringencollectie kan op slag verdubbelen in aantal. Nu nog die lottrekking winnen...

9 opmerkingen:

Yves zei

Een goeie tijd ginder en de ring winnen dat zou een goed vooruitzicht zijn. Met al die trainingen zal onder de 5u wel geen probleem zijn. Opletten dat Koen zich niet verkleed en met die ring gaat lopen :)

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

JAMMER !!! maar mijn duurloopjes zijn nog niet zo ver ;-(( Spijtig anders had ik me kandidaat gesteld (ik loop jou tempo) verdoeme é ps ben jij ook zon juweel fan IK OOK niet sukses met je duurloop(je)van 32km

geert zei

't zijn de beste duiven die met de mooiste ringen gaan lopen ('t kon een oud Chinees gezegde zijn maar 'k heb 't verdorie zélf moeten bedenken ... die Chinezen hé: allemaal luierikken! ;-) )

Emile zei

Ruim 200 km in juli! Dat ziet er uit als een goede voorbereiding

Bruno zei

Zaterdag anders 3 x het parcours van Grijsloke komen lopen ?

Edith zei

Wij zijn inderdaad in de buurt zaterdag (sporthal De Schelp) .. maar of ik al klaar ben voor een 32er weet ik niet .. misschien tot zaterdag.

kj zei

lord of the RINGS ??

Anoniem zei

Chapeau voor al je energie en tijd die steekt in de voorbereiding van je marathon. Ik wens je veel succes en hopelijk wordt het voor jou een mooie ervaring met een goede tijd !! Greetzzz Gwen

http://gwendoline-sierens.skynetblogs.be/

Rinus. zei

Die marathontijd gaat je lukken!.
Groet Rinus.