zondag 5 augustus 2007

En het werd zomer....


Toen ik vrijdagnacht thuiskwam van een gezellig avondje uit met vriendinnen in Diksmuide (jaargenoten van Leuven), stond het plonsbadje van de kindjes leeg... Na 4 jaar spetterplezier had de bodem het begeven.... We denken dat de recente capriolen op de 'waterglijbaan' (Smoby glijbaantje met tuinslang dus) de doodsteek gaven... Die 12 euro heeft veel opgebracht dus.... Zaterdag dan de zoektocht naar een opvolger. Met een "nog niet zwemmende kleuter" in huis mocht het badje niet te hoog zijn. Anderzijds moest er ook een beetje in gezwommen, gedreven kunnen worden. Dus in Dreamland een 366 op 91 cm badje gekocht. Gezien hun rode prijsreclame heb ik 89.5 euro betaald ipv de 125 euro die ze aangaven. Hun eigen partner Colruyt was de concurrent. Gelukkig had ik een schermafdrukje mee. 35.5 euro is toch al de moeite om even te vragen hé ! Gisteren dat badje dan opgezet en gevuld.

Vanmorgen een LLD met Frank Spencer gelopen. Gewapend met pet en camelbak ('t was warm) liepen we een rondje van zo'n 26 km. De garmin van Frank zal me dat later wel eens exact zeggen, maar 't komt niet op een kilometerke nietwaar... Langs de Leie (tja, het doel is de Leiemarathon, dus waar beter te trainen dan hier ?) kwam Patriek van den joggingclub ons vergezellen. De 2 heren bleven netjes "als gentlemen" op mijn trage tempo lopen (rond de 9 per uur of zo). Merci hiervoor !

Toen ik thuiskwam, waren de kindjes dolenthousiast aan het zwemmen. Wel nog een beetje koud, maar het warme weer zorgde er voor dat we ons, wanneer nodig, konden opwarmen in de zon. In Antwerpen waren blogger Christof en kompanen intussen bezig met hun halve triatlon... 'k Ben benieuwd hoe ze het gesteld hebben...

9 opmerkingen:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

In dat weertje 26km !!! CHAPEAU !! Ik kom zeker supporteren op de marathon en euh je bent allesinds een van mijn favorieten :-))

Edith zei

26 km met dat warme weer .. ge hebt dat schitterend gedaan .. met de steun van 2 prachtige hazen kan dat natuurlijk niet stuk. Proficiat.

frank spencer zei

Inderdaad, prima gelopen.
De Garmin sprak bij mij over 26,2 km. Met dat extra lusje Bieststraat naar je zwembad zal je wel 26,5 km gelopen hebben.
Het tempo was ideaal voor een LLD : bovendien was het tropische warm, no worries, je komt er wel.
Merci voor de drank onderweg !

Homer zei

Een rond"je" van 26km???? Een camelbag kan je wel gebruiken met zo'n weer!

Yves zei

Amai ik vond die 12 km wedstrijd van zaterdag al meer dan genoeg en gij hebt er 26 km in gelopen. Die camelbag kwam waarschijnlijk wel van pas. Goed op schema psies.

philippe zei

Mooie prestatie zeg, 26km is zo'n warmte. Knap gedaan !!

RunningRonald zei

super Veerle!! mooie duurloop..maar zwembad stuk?? tijd voor een nieuwe want als het zo warm blijft kun je niet zonder ;)

geert zei

straf hé ... zomerdagen in Augustus ..; wie had dat ooit durven denken in 't midden van de herfst!!

Rinus. zei

Inderdaad knap bij die temperaturen engelukkig weer een nieuw badje voor de kinderen.
Groet Rinus.