zaterdag 25 augustus 2007

Solo 32'er op 't gemak (3u45 min)

Nog 3 weken en 't is zover ! Met 223 voorinschrijvingen op de lijst is het nu al een succes voor de organisatie ! Maar hij is nog niet gelopen, dus trainen we naarstig verder !
Gezien de Spencers even op zonnestage zijn, Bernadette (helaas voor de moment met scheenbeenpijn) gaan zeilen, Patrick aan 't marcheren (4-daagse vd Ijzer) en Bruno tussen de verbouwingen door Grijsloke meeloopt, had ik geen loopmaatje voor mijn langste lange duurloop. Alleen durfde ik me niet te ver te riskeren, dus het werd het een rondje 'toerist' in Groot-Wevelgem.
Na een uurtje hield ik even halt aan één van de sporthallen, om Homer en één van zijn baskettende zonen gedag te zeggen. Nog een uurtje later liep ik Moorsele binnen, om dan via Gullegem naar huis te lopen. Intussen was Roeland met Niels op de fiets eventjes komen meerijden (mijn laatste solo lange duurloop in Nederland was nl. niet zo goed afgelopen). Gelukkig ging het deze keer beter, en ik had nog genoeg energie in de camelbak. Een ezel stoot zich nl enz...
Na 3 uur passeerde ik voor de eerste keer thuis (26 km), en Niels en Roeland stonden buiten om nogmaals voor me te supporteren. Zes kilometer later zat mijn solo duurloopje er op !
Het tempo lag erg laag, gemiddeld 8.5 per uur, maar een kleine berekening geeft me een tijd rond de 5 uur met dit tempo. Of het nu 9 is of 8,5 per uur, voor mij maakt het niet zo veel uit, blijven lopen en aankomen is mijn doel. En misschien kan het zonder volle rugzak (Chantal is zo vriendelijk mee te fietsen) en met wat wedstrijdadrenaline op 16 september al een stuk vlotter gaan. En nu aftellen tot ik mijn dochtertjes terugzie na hun chirokamp !

12 opmerkingen:

Anoniem zei

test

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

GIRL POWER !! noemen ze dat tegenwoordig :-) die 10km erbij zal ZEKER geen rol meer spelen ,heeeeeeeel flink amai zeg je bent er helemaal klaar voor !!!! proficiat (kwou dat ik ook al zover was )

Homer zei

Hey Jogginggirl. Ik vond het super symphatiek dat je even langskwam. Sportieve gemeente, Wevelgem. Ons gasten zijn een beetje afgegaan.
Ongelooflijk dat je het grootste deel van je parcours op je eentje aflegde! Respect!!

Edith zei

Knap gedaan .. zo helemaal alleen.

martine zei

super gelopen hoor! Je bent er klaar voor!

www.runtodream.nl

Geert zei

Knap gedaan, ik de meeste calorietjes maar jij een pakske sneller toch. Wie is hier bevoordeeld??

Ruthje zei

zo te lezen ben jij er helemaal klaar voor!!

Rinus. zei

Goed gedaan zeg en wat een afstand!..
En je bent er duidelijk klaar voor..Over 3 weken loop ik met je mee, maar dan ietsje noordelijker.
Groet Rinus.

Carmen zei

Amai, jij bent echt super bezig voor uw marathon. Jij zal zeker aankomen! en idd het maakt niet hoe lang je er over doet! Doe zo voort. Ik duim mee voor een schitterend resultaat.

geert zei

niks aantrekken van de eindtijd ... als je je eerste marathon kan uitlopen, zonder stappen, kruipen of stijgeren, dan heb je een succesvol debut gelopen!
Komt dik in orde!!

Yves zei

Knap dat zo solo afwerken. De 32 km zit erop. Die marathon zal dus zeker wel lukken.

roadrunnerke zei

chapeau een dertiger alleen afwerken verdiend respect , dit is echt niet gemakkelijk , je bent er klaar voor Veerle , hopelijk word het niet te warm op de marathondagen met dat nazomer weer !!!!