zondag 3 december 2006

tis weer voorbij die mooie zomer ....

Vanuchtend stakestif upgestoan (nek en skoere zin getoucheerd) en tegen dak der een bikke tzjir utgekreegn a, es twere gjillegans ommegeslegen.
En te peizen dat rond den 8ten nog nie regende (wel ville wind).... gvrdmme ! Nu ja, aai zwo an tlwoppn zit en gèt zukken bizze in uwe nekke, verzekers nie gjistig !
Roeland es dus gon wandeln, moar te ziene an de vlagen butten, peis ik dattem en twasen ant skuiln es (tes topen voer em). An ol de lwoppers die vanuchtend ier wel deure an tlwoppn zin : waaaaaaaw ! dad es echt karakter èn ! (of vetrokken zin zonder kikken naor de site van 't kmi !)
Waait ollemaole goe noar us en bid voor beter were !

Deze morgen dus stakestijf opgestaan (nek en schouder zijn getoucheerd). Tegen de tijd dat alles weer soepel was (pijnvrij), was het weer al volledig omgeslagen. En te bedenken dat het om 8 uur nog droog was (er was wel al veel wind), gvrdmme ! Nu ja, was ik vertrokken en dan zo'n bui in je nek krijgen... wellicht ook geen pretje ! Roeland is gaan wandelen, maar te zien aan de vlagen buiten, hoop ik voor hem dat hij een schuilplaatske gevonden heeft.
Aan alle lopers die hier voor 't moment aan het doorlopen zijn : waaaaaaw ! Dat is pas echt karakter hebben ! (ofwel ben je vertrokken zonder te kijken naar de weerberichten). Waai allemaal goed naar huis en bid voor beter weer....

Geen opmerkingen: