zondag 31 december 2006

Stokjestijd

Zowat gans bloggend Vlaanderen zal wel eens een stokske zien passeren zeker ? Ik kreeg het mijne via Bruno

Wat weten jullie nog niet over mij ? Veel zeker ?

1. Als tiener was ik sportiever dan nu : volleybal, lopen, zwemmen, meisjesvoetbal (SAMploeg, olv Robbie Woodruff, waar we over fantaseerden...) Ik haalde zelfs meermaals 11 op 10 voor LO ! (vb. tijdslimieten voor lopen, scores op coopertest, ...)
2. In het lager middelbaar was ik rebels (heb menige strafwerkblaadjes gesponsord voor het missiewinkeltje), in het hoger middelbaar "sociaal luisterend oor". Uren les en studie zijn opgegaan in brieven schrijven en lezen met klasgenoten in een moeilijke periode...
3. Op mijn 17de kwam ik thuis met Roeland, die toen 24 was ! Reactie van mijn ma : ge gaat die jongen nu toch nie bezig houden zeker ? (ik had de gewoonte om het maar een paar weken/maand uit te houden per lief, en er waren al veel voorgangers...) Voor de duidelijkheid : die vorige liefjes waren niet 'ernstig'... (Zie dat mijn kinderen hier meelezen ...)
4. Ik ben jaren leidster geweest in Speelplein/Chiro/Harlekino... Daarna ook nog jaren VB bij de chirojongens.... Op kamp met een bende jongens-mannen : toch iets aparts zulle (vooral het taalgebruik na 22 uur zou mijn kids choqueren..)
5. Ik kan supersnel lezen, heb op kot in Leuven nog wedstrijdjes gehouden om het snelst lezen (met bevraging achteraf) en ik ben nog nooit geklopt geweest ! Hier zijn echter geen medailles voor, dus roemloos teniet laten gaan zeker ? (Wel handig, echter supersaai bij automatisch lopende teksten !) Echter, ik werk nu al een aantal jaren in de bibliotheek van een hogeschool, en sindsdien lees ik veel minder... (misschien ook omdat ik intussen een job; man en 3 kids van bijna 5, 6 en 7 heb ?)

Wat loopnieuws betreft : nihil nove sub sole
Ben net terug uit de Ardennen, weekje weggeweest met vrienden, en heb stralende zon gehad (Vlaanderen blijkbaar mist). Ook een valling meegekregen...

En dan geef ik nu het stokske door aan :
Frank Terry, streekgenoot
Christophe , ook uit de buurt
Running Ronald , iets verder uit de streek

Alstublieft !

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Voila, nu kennen we U ook weer se... Snel lezen hè, wel een voordeel bij al die blogs... Beste, sportieve wensen voor het nieuwe jaar.

Homer
http://homer.skynetblogs.be

Ronald zei

oeps... getagged... nou. ik ga daar maar eens aan werken :)
wel leuk om te lezen dat je blog nu in het Nederlands is.. maakt het makkelijker voor mij.. Ik kom nu weer regelmatig bij je langs!

Ik wens je verder een TOP 2007 Veerle!

Geert zei

heel mooi verhaal, we zullen in onze jeugd wel allemaal welwat uitgestoken hebben zekers.
Ik wil je hier ook het allerbeste wensen voor 2007, heel veel loopplezier alvast

Bruno zei

Daarom dat je in het begin in 'twestvloams schreef. Tenminste 1 blog die je op een menselijk tempo aan het lezen was

roadrunnerke zei

re :solden decathlon :er staan mijn inziens veel loopschoenen afgeprijsd , ik kocht mijn wedstrijdschoenen aan 29euroipv60 en ik kocht mizunos aan 60euro ipv 85