vrijdag 30 januari 2009

't Is weer tijd voor een nachtelijke training !

Naar jaarlijkse gewoonte hou ik ook dit jaar een nachtelijke duurtraining. Ja, 't is weer van dadde, onze jaarlijkse joggingfuif komt er morgen aan !
Dit jaar geen disco of witte toestanden, neen, dit jaar is zwart de kleur !

En onder het motto "wat je nog kan doen VOOR je in je bed kruipt, daar hoef je niet vroeger voor op te staan", ga ik ook dit jaar duurdansen. Een uurke of 3,4,5... intensief dansen vervangt immers volledig een ochtendlijke duurloop ! (Eigenlijk wou ik lang uitslapen, maar het WK veldrijden in Hoogerheide Nederland ('t busje komt Roeland oppikken om 7.15 u) steekt daar dus een stokje voor. Nu ja, ik ben toch niet van plan om alcohol te drinken, dus qua recuup zal dat wel lukken. En om 14 u zijn de kindjes naar de chiro, in geval een middagdutje nuttig zou zijn :)

Qua outfit heb ik dit jaar eens geen pruik aan (na de glitterpruik en de witte). Wel maakte ik mezelf duivelshoorntjes, kwestie van toch een beetje black devil te zijn... Met de gebeurtenissen in Dendermonde zullen er wel veel mensen nog eens extra denken aan alle getroffenen. In Gullegem vond ik ook nog een namaak-lederen zwarte broek, waar ik een duivelsstaartje aan vastnaaide. Dresscode is dus in orde ! En nu maar genieten van de vele bekenden en natuurlijk ook uren duurdansen ! ('k hoop dat die broek geen liters zweet genereert...)
PS voor de liefhebbers: 't is morgenavond 31 januari op Wevelgem plaats, zaal Leyedaele (Guldenbergplein, waar de straat openligt, de parking is wel vrij).

5 opmerkingen:

Tiny zei

Veel plezier bij die nachtelijke escapades!!

anita zei

Laat je maar eens goed gaan op de fuif.

Bart zei

Oei oei u kennende zal het daar zeker een leuke boel worden met pruik of zonder vlieg er maar eens goed in.

wendy zei

Je bent nu waarschijnlijk al volop aant shaken, hopelijk is het daar plezant en laat u maar eens goed gaan!

kaat zei

Tof zeg ! Nog nooit van gehoord, maar lijkt me superleuk !