zondag 27 april 2008

Weblogweekend te Saint Sauveur !!!!


'k Ben nog ferm nagenietend van een geslaagd webloglopersweekend. Echt wel een schot in de roos geweest ! Vele bloggers ken ik wel van (blog)naam, lees ik hier en daar wel even waar ze mee bezig zijn enz... Maar even in real life samen op weekend gaan, 't was echt heel gezellig ! Bedankt Frank en Betty voor dit super initiatief !
Enkel sfeerbeeldjes van de eurojogging zijn hier te bekijken.
Uitgebreid verslag.. Tja van zoveel uren plezier, hoe leg je dat nu uit aan wie er niet bij was ? Even een korte samenvatting: Op vrijdagavond hadden we een extra bourgondisch kaas en wijn festijn, de frisdrank vloeide toen nog rijkelijk.... Op zaterdag was er een zonnige eurojogging, met heel veel weblogloperkes (er waren er zowat 34 !!! de meeste staan op de foto). Eindelijk kon de fles voor Katrien eens overhandigd worden. Santé meisje ! Gezellig bij mekaar was mijn hoofddoel voor de 12 km loop. Veel te warm en de voorbije weken niet gelopen. Geen moment om grote inspanningen te doen dus. Vooral na slechts 3 u slaap (neen geen zwijnefeesten, gewoon een dochter die bang voor het donker was en in mijn armen sliep, waardoor ik niet kon slapen... De fitheid was duidelijk weg.. Samen met runswimgirl Renate kon ik haar 10 minuten van haar record doen afsnoepen. Proficiat ! Tijdens de tombola wonnen de Spencer kids en mijne Niels mooie hoofdprijzen. Is het niet al lopend, met tombola blijf ik toch nog goed : jawel 'k had prijs ! De tefal wokpan is intussen in Nederland aan het sudderen, gezien ik op inductie kook...
Het klapstuk van de avond was de wegloglopersbarbecue, waar Maurice speciaal uit Nederland naartoe kwam, ook Christophe, Muriël en hun dochtertje kwamen ons vergezellen.
Daarna was er het nakaarten in de bar tot vroege uurtjes, ikzelf ben bij de kinderen gebleven tot ze sliepen, en zelf in slaap gevallen... Blijkbaar heb ik nog wat gemist... Ik heb al menige verhalen gehoord, 'k piep wel nog even op de foto's van de anderen en op You Tube.... Aan alle weekenders : Merci c'était suberbe ! (Saint Sauveur ligt in de Walen, n'est-ce pas.....)

17 opmerkingen:

Homer zei

Voor jullie een geslaagd weekend, voor ons een supergezellige zaterdag. Schitterende foto's. (je kan me zien sterven...)
Bedankt Roeland!

Julie zei

't Was inderdaad supergezellig. Een initiatief voor herhaling vatbaar en dank aan Roeland voor de mooie foto's!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Ja zeg wel , Eindelijk hebben we mekaar eens ontmoet !! twas echt leuk ,en nogmaals bedankt voor de Coctail (het ziet er me een straffe uit)

Ruthje zei

leuk je nog eens gezien te hebben Veerle en nu heb je toch weeral ne prijs gewonnen zekers, hoe doe jij dat toch! ;-)

Petra zei

Ha lieve Veerle, wat leuk om jouw en je kindertjes te zien in St. Sauveur. Dank je wel voor al je geweldige zorgen. Het was een onvergetelijke belevenis. à tout à l'heure!!!

geert zei

... vooral die spaghettisaus vanje blijk ik gemist te hebben ....

frank spencer zei

Bedankt voor het leuke gezelschap tijdens dit onvergetelijke weekend !
Dit worden momenten om te koesteren.
Nogmaals dank voor de heerlijke spaghetti en het vele vrijwillige werk.

vanwege
Philippe en Veerle,
Louise, Marie, Liza en Maud

Anita zei

Echt een toffe bende zijn jullie,ik heb juist eens de foto's bekeken en die zeggen zeer veel.

Groetjes Anita

RunningRonald zei

Hoooi Veerle,

het was leuk om je nu eindelijk te ontmoeten!! Het was een superweekend!! Bedankt voor alles, je pasta was heerlijk.

Heeeel graag tot ziens

Groeten
RR

M@urice zei

Al die geweldige verhalen maken duidelijk dat het een geweldig weekend was!

ronnie zei

Het was een absoluut topweekend, niet in het minst dankzij de spaghetti ;-)

Enneh, de wokpan doet het goed op nederlands gas!

Yves zei

Al ik al die verhalen lees krijg ik nog meer spijt dat ik er niet bij was.

rinus zei

Wat een geweldig weekend hebben jullie gehad en puur genieten met alle hardlopers bij elkaar.
Groet Rinus.

koen martens zei

Hoi Veerle,


Veerle wil je mij de originele foto mailen die je online hebt gezet.

Als je volgendjaar naar Nederland komt voor het weblog weekend maak je dan wel de pasta!

Bjorn Paree zei

Thanx voor een prachtig weekend ; misschien wel dankzij die geweldige pasta kon ik behoorlijk doorlopen in de Eurojogging. U aanwezigheid met de kids : fantastisch !!

Jogginggirl zei

@allen : willen jullie de nrs van de foto's die jullie willen (zie reeks Roeland) gewoon mailen naar mijn hotmailadres. Dan mail ik de originelen wel naar jullie. De webkwaliteit is nl niet echt groot ....
@Koen : de spaghettibestelling komt in orde !

Jan Schockaert zei

Veerle, hartelijke dank voor jouw gezelschap op het ongelofelijk toffe weekend. Je hebt je ook, zoals Philippe en Veerle, uit de naad gewerkt. Chapeau!! Je bent een heel toffe en een echt moederke!!