dinsdag 22 april 2008

Bijna op weekend !


Terwijl de ene aan het loslopen is na Antwerpen, zijn de andere alweer aan het inlopen voor Harelbeke. Gezien we met ruim 30 (!) webloglopers zullen deelnemen, zijn er ook bij die beide op den agenda staan hebben. Zelfs uit Nederland komt een ganse delegatie bloggers af !
Eens tov alle bloggers mijn kunsten tonen, zal voor een andere keer zijn. Het rare virus is aan het wegebben, maar 't gaat heel traag naar mijn gedacht. 't Enige wat ik nu kan doen, is even niet sporten en hopen dat het tegen zaterdag beter is. En als dat niet zo zou zijn, kan ik misschien proberen op de 4 km, dan valt een rustig gangetje wat minder op. Want stel dat ik gedubbeld wordt door zowat alle bloggers ? Laatste blogger zijn vind ik niet erg, ook zonder virus is dit wellicht realistisch en er moet iemand laatste zijn, anders is er ook geen eerste hé..., maar 'k wil nu ook niet aankomen als iedereen al klaar is met douchen... Bovendien staan mijn kinderen er op te kijken en voor de moment hebben ze nog bewondering voor mama die gaat lopen... Hopelijk zijn deze 'niet mee kunnen' gedachten passend in een zelfde scenario als de handdoekpaniek van Kuurne van oktober...
We'll see...
Niet gaan lopen heeft ook zijn voordelen : 'k heb al 2 broeken gekort (ingelegd) dezen avond. Eentje voor Roeland, die maandag op wandel 3daagse vertrekt met zijn leerlingen. En eentje voor mezelf, in zo van die soepele stof, waardoor er lekker veel werk aan was... (waarom denk ik daar ook niet aan bij aankoop ?) Enfin, weer 2 keer 10 euro retouchen bespaard en mijn naaimachine is intussen weer helemaal voorzien van alle draden, nieuwe naald en smeersels en werkt intussen weer prima ... Goh, zou er dan toch een housewife in me zitten ?
UPDATE 23/4 : daarnet een uurtje gaan sporten met KAV en 't viel beter mee dan gevreesd, alleen spijtig dat het telkens spurten was. Morgen DE test bij den joggingclub, en als ik niet op zijn strompel de strompel loop, dan zal dat zaterdag ook wel lukken zeker ? En zo niet hebben jullie er een weblogfotograafje bij :)

8 opmerkingen:

Koen zei

Blij dat ik weet waar ik terecht kan voor een herstellinkje hier of daar :-)

Betty Spencer zei

Housewife Veerle. Dat is iets dat bij mij heel irreëel in de oren klinkt. Ik heb nu en dan ook eens zo een dag dat ik aan het brood bakken sla of eens iets speciaals doe maar die dagen zijn er maar zelden.
En die naaimachine; ik dacht dat ge een out-fit aan het maken was voor een verrassingsact op zaterdagavond......

frank spencer zei

Niet wanhopen, je kan enkel maar gedubbeld worden door de toppers.
Een doorsnee loper zal je op 3 rondjes van 4 km nooit of te nimmer dubbelen.
Je schrijft : "Bovendien staan mijn kinderen er op te kijken en voor de moment hebben ze nog bewondering voor mama die gaat lopen ...".
Eveneens niet wanhopen, mijn kinderen denken nog steeds dat ik al die marathons gewonnen heb :-)

runswimgirl zei

veerle, zou je nie peisen dat wij minstens dan met twee gaan zijn voor de laatste plekke ? wij zien wel, ik ging vandaag een schoon uitgestekt tourtje van 15km doen... na mijnen kuis, lap begint wel niet te gieten, 't zal hopelijk morgen worden..... looking forward !
hopelijk gaan jullie een schitterend weekend tegemoet ! renate

RunningRonald zei

snel of langzaam, eerste of laatste, het maakt allemaal niet uit.. als we maar lol hebben en dat gaat zeker lukken!

Homer zei

En naaien kan ze ook al...

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

De naaiendejogginggirl ...wat een woord :-) tot Zaterdag ;-)

jetty zei

Ha da's goed om weten , ik heb hier ne hoop herstelwerk liggen :-)
Beter de laatste zijn, dan niet gaan gelijk ik :-( ! K'moest werken :-(
gr