zondag 2 december 2007

Westvlamsken webloglwop !

Vanuchtend bgostet ol goe : ze gaven storm ut voer an de zjè. Ge keun nwoi nie peizen woar damme gingn goan lwoppn : juste !
Deze morgen trotseerden de webloglopers dus regen en wind (ze voorspelden rukwinden tot 110 per uur aan zee) om tesamen een 10 tal kilometerkes te gaan lopen. Koen Vansteenkiste had ons daartoe uitgenodigd in zijn 'buitenverblijf', zijnde het Ghistelehof. Een sjieke doeninge, mooie tennispleinen (indoor, die outdoor hebben we vluchtig en passant bekeken...). Met Koen VS, Rita, Johan, Wim den Olifant, Sjarlot, Francis, Leen, Frank Spencer, Vince, Etienne (gelukkig zonder hond),en nog wat mountainbikers waren we met een grote delegatie die de storm moedig trotseerden. Het werd een gezapig tempootje, met een hoog kwettergehalte. Zo leer je mekaar nog nen keer kennen. Bij deze weet ik ook dat Koen met Johan Musseeuw een spinning center opstart vanaf januari. Johan Musseeuw zou er in eigen persoon geregeld les komen geven. We stelden Koen meteen voor het menu aan te passen... Ook enkele mij nog onbekende bloggers zijn intussen bekende bloggers geworden. Na een goed uurtje lopen konden we genieten van een ontspannen aperitiefconcert. Met heel wat bekende instrumentale hits op de achtergrond, de zangeres was blijkbaar nog in dromenland, maar dit vonden we eigenlijk niet erg, kon het kwetteren rustig verder gaan. Merci Koen ! Intussen waren nog wat 'afterbloggers' komen aansluiten. Werner bracht de reuze trampoline voor Leen, Betty en de kids kwamen ons interessante weetjes vertellen. Waar de VRT met zijn herhalingen toch niet goed voor is hé ! Nog nen keer merci aan Koen voor dit leuke loopje en middagje ! De foto's plak ik er later wel tussen (Maarten en Homer waren er niet, dus deze keer bij Betty, Koen, Etienne... te kijken).

10 opmerkingen:

on6pv zei

Inderdaad aangenaam om enkele " nieuwe " bloggers te leren kennen. Jammer dat het bij mij weer van rap rap was maar ja... Groetjes en tot later

runnerjules zei

Jawadde, was precies een leuke bedoening ondanks het mindere weer. Heb veel aan jullie gedacht, ben blij dat het plezant was.

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

TEJUUUU !! weer geen wijntje, vannacht opgezeten met de kleinste (Manou) en vanmorgen geen webloopje kon moeilijk vertrekken en een ziek meiske in de steek laten ,tja we gaan hopen op een date ;-))

Ruthje zei

dat zag er weer een gezellige boel uit! Een volgende keer proberen we er ook nog eens bij te zijn!!

frank spencer zei

De zangeres stond blijkbaar toch in ons midden (ene V.T. uit W.), maar had blijkbaar net een tikkeltje teveel "track" om het podium te beklimmen.
Inderdaad, een heel leuke bedoening deze morgen in Gistel ondanks het hondeweer.
Voor herhaling vatbaar !
ps : bedankt voor het vervoer !

invormTinneke zei

Jammer...ik wist het niet... had vandaag ook niet kunnen komen (andere plannen) maar lijkt me zeker eens leuk om te doen!
Klinkt heel leuk!!!

Homer zei

Ja lap. Dat hebben we weeral moeten missen. Helaas andere verplichtingen... Volgende keer proberen we zeker van de partij te zijn, al was het maar om de fotograaf uit te hangen!

elastimam zei

Leuke webloghappening in Gistel, heb al enkele foto's gezien .. volgende keer zijn we ook van de partij .. ik om te lopen ..

RunningRonald zei

weer een gezellig boel daar in Gistel!

Anoniem zei

Lijkt me leuk...volgende keer mag je mij verwachten want ik wil elke weblogloper leren kennen.

Ps. Kan toch schoon zijn hé zo'n stukske in het Westvlaams.

cisse