woensdag 12 december 2007

The real stuff...

Driewerf hoera voor mezelf !
Gezien ik sinds Eindhoven niet verder dan een lang rondje Gistel geraakte, is de conditie omgekeerd evenredig met de (kilo)grammen op de weegschaal... Morgen was ik van plan de "enkel virtueel lopen vloek" te doorbreken, ware het niet dat ik vergeten was dat Roeland niet thuis zal zijn en ikzelf een lange werkdag heb. Hmm... nog langer rusten is niet goed voor mijn nachtrust. Hein ? Even uitleggen : het niet lopen zorgt voor ongewenste lichamelijke neveneffecten (vooral plaatselijk), waardoor het schuldgevoel ('eigen schuld,..) me doet piekeren. (Neen, piekeren is niet in de betekenis van een "voormalige slagersvrouw met dezelfde voornaam als een ander bloggende Veerle"...).

Vandaag was de trein om 14.30 gelukkig Gent al voorbij, zodat ik mijn vrije dag niet helemaal kwijt was. Na 2 daagjes vergaderen was een loopsessie een keigoed idee. Even alle werk laten bezinken en lekker genieten van het wegwerken van de millimeterkes ! Een uurtje later zit ik hier met ne smile en ben ik weer een echte weblogloper. Nu de carboloading nog even dimmen en we kunnen weer verlangen naar de feestdagen...

8 opmerkingen:

frank spencer zei

Betty, de slagersvrouw uit Ingelmunster, was inderdaad een merkwaardig figuur in het allereerste Big Brother-huis.
Dat “piekeren” herinner ik mij uiteraard ook nog … .
Bedankt, je brengt me op idee├źn voor een geschikt kerstcadeautje voor mijn Betty :-).

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Luister eens goed , of te wel start je morgen (ten laaste het weekend) of te wel laat ik een algemene "BLOGOPROEP" doen met een "VEERLE S.O.S" tintje Voila !!! het ligt in jou (handen) loopsloefkes SUCCES !!! :-))))))))

kj zei

Roeland ?
bedoel je de gaston Roelants 5k en 10k binnen 2 weken in Brussel ?
cheers koen
http://sgee.skynetblogs.be/

RunningRonald zei

leuk dat je ook bij het bloggers weekend bent! Tot dan

invormTinneke zei

Lopers en weegschalen... het lijkt toch een beetje bij elkaar te horen.
En nu gaat het ook al over piekerende slagersvrouwen en snoepende bakkers....

Waar gat dat allemaal eindigen!?

Tof dat je terug gelopen hebt!

invormTinneke zei

GAAT! oeps

Edith zei

Lopen en weegschalen, tja .. maar als het lopen achterwege blijft stijgt de weegschaal .. de kunst is dat in balans te houden. Goed dat je terug gelopen hebt .. het komt weer wel goed !! Prettige kerstdagen !!

Bjorn Paree zei

Kom je stemmen op het WMK-2007 ? Thanx.