dinsdag 1 mei 2007

Snif...

Blijkbaar is niet alleen dat bloglopen besmettelijk, ook virussen worden gretig rondgestrooid... Dan maar de kleenexkes bovenhalen zeker ? Gelukkig kan ik nog steeds lopen, hoewel het toch iets minder vlot gaat. Maar dat kan natuurlijk ook aan het herstel van mijn zondagse duurloopje liggen. Anyway, intussen moet er voortgetraind worden. Brussel is deze maand al ! Ergens had ik zo 't idee om dit binnen de 2 uur te doen, maar om op 4 weken dat tempo nog op te drijven... geen idee of 't lukken zal. Voorlopig tevreden zijn met het hogere doel (marathon in september). En intussen heb ik ook een beetje wedstrijdervaring. (Ik liep nl. de voorbije 3 jaar maar 1 (15km)wedstrijd per jaar, remember de jeneverbus....)

Bij het rondneuzen op marathonsites (virtuele voorbereiding ?) vond ik een grappige uitslag. Ene Mr. Murphy* eindigde vorig jaar in Dublin als laatste in bijna 9 uur. Wedden dat hij 17 keer over zijn veters struikelde en dan 6 keer de start passeerde ? Veel kans dat ik zelf laatste ben in de Leiemarathon, maar dan liefst niet in 9 uur...
*XXX Murphy (No. 5661) 08:57:00

2 opmerkingen:

Julie zei

Aha, die vieze beestjes zitten bij jou ook al;... verzorg je maar goed. Voor Brussel heb je nog wel even tijd en daar ga je zeker niet laatste eindigen hoor, er lopen daar écht veel lopers bij die maar ééén keer per jaar trainen voor Brussel en dan een heel jaar niet meer lopen. En met zo'n voorbereiding als de jouwe moet 2 u zeker lukken!

Epo zei

Verzorg u goed hé met uw verkoudheid. Die 2 uur zou voor mij in Brussel echt ongelofelijk goed zijn, zeker na mijn 2 weken buiten strijd en momenteel heel erg trage vooruitgang. Jij gaat dat zeker halen ! Ik duim alvast, en misschien lopen we wel in elkaars buurt dan ! Nog veel trainingsgenot en ziekteherstel toegewenst !