zondag 20 mei 2007

Enkele feesten later....

Na vorige vrijdag (corrida) heb ik niet meer gelopen. Meer dan een week rust dus... Niet dat ik blessures heb of zo, maar 't is er niet van gekomen. Zaterdag communiefeest van mijn metekindje, zondagmorgen naar een opening van een delicatesse zaak, en dan donderdag ons Frannekes eerste communie. Vorig jaar (Lien) deden we dit op verplaatsing wegens verbouwingswerken in ons huis, dit jaar thuis. Een geslaagd feest, al zeggen we het zelf.
Vrijdagavond hadden we dan de dichte buren rondom uitgenodigd, die wilden de verbouwingen wel eens zien, en dus een mini feestje (hapjes en drankjes). Uiteraard had ik nog 't een en 't ander over van de dag voordien. Mevrouw weegschaal werd wijselijk genegeerd...
Gisteren de 'normale' zaterdagdrukte (3 kids die turnen op 2 plaatsen), en in de namiddag 'Wevelgem kermis'. Na alle feestmalen had ik geen zin meer in oliebollen (of was het mijn geweten ?). Soit, 't werd tijd om eens te gaan lopen. Deze morgen dan maar ineens bijna 20 km gelopen (19.6).
Brussel is volgende week al (jaja, rapper dan ik dacht) ! Gelukkig viel dit mee, stralend zonnetje en heel relax gelopen. Enkel het laatste stukje was wat lastiger (tegenwind en vermoeid), maar 'k ben toch niet echt diep moeten gaan. Volgende week opnieuw, maar dan mag het ietske rapper zijn. Vorig jaar liep Bernadette er 2.04, uiteraard probeer ik dit te kloppen... On verra... (revanche voor Torhout ?). Ik had de ambitie de 2 u grens niet te overschrijden, dit zal ik wellicht moeten bijstellen. Naar 't schijnt lopen er ook 'wandelaars, rolstoelen, ....' mee, en tegen de tijd dat ik die voorbij ben, is mijn tussentijd wellicht al te hoog... Nu ja, het zal wel geen 3 uur zijn ook zeker ? Mijn rooie shirtje kan al niet meer wachten !

7 opmerkingen:

Muriel zei

Prima training vandaag en je bent duidelijk klaar voor Brussel volgende week! See you there!!

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Proficiat met de communikant , en zo te zien zal Bsl een "makkie" worden voor jou , tot zondaaaaag ;-)

Homer zei

Ineens 20 km na een week feesten? Bxl wordt een makkie!!

Julie zei

Mevrouw weegschaal negeren? Hoe doe je dat? Brussel wordt super hoor, dat zal je zien! Tot dan!

Bruno zei

Wevelgem kèrmèsse is idd geen slechte midden-verlengd-weekender
Zal madam weegschaal ook enkele dagen mijden (dankzij de nodige BBQ en frieten).
Onze portefeuille daarentegen heeft dankzij de kermis een goede vermageringskuur meegemaakt en ons huis ligt weer vol nutteloos speelgoed dat binnen 3 dagen kapot zal zijn!

Yves zei

Amai meteen 20km da kan tellen.
In elk geval ge zijt er klaar voor. Zondag nog ne keer.

Steven zei

dat ziet er goed uit voor volgende zondag ! Die grens van de twee uur ga je wel breken hoor...succes alvast, én geniet vooral van het lopen elf daar in Bxl.