donderdag 15 maart 2007

Santé !

Voor mijn neus staat ze te blinken... DE fles...

Voor wie kort van memorie is : Ene Frank Spencer had ooit in een grootmoedige bui aangekondigd een fles te schenken aan diegene die een print kon maken van zijn bezoekersteller op 100.000. En gezien skynet die avond in een vrijgevige bui was, waren er 3 winnaars. (Betty, Homer en ik dus). (voor wie nog nooit van Frank Spencer hoorde : where have you been the last years ???? :)

Deze avond dus alle kansberekeningen geduveld en nog een keertje samen op pad geweest. Volgens Joggingpol zou samen lopen andere bedoelingen hebben, en gezien we langs de Happy Days liepen, EN ik achteraf nog een fles echte champagne kreeg, zou de goede naam van den Joggingclub (alhoewel) wel eens besmeurd kunnen worden...

Geen verkeerde conclusies trekken dus hé ! (Leg dat eens uit aan uwen vent.. hihi !)

Wat het lopen betreft : zondag dus 19 gelopen in 2 uur met Bernadette (zus van) en ervan genoten. Daarnet dus een 10/11 km in een uurtje, rustig gestart en dan beetje "verrapt". En volgehouden ! Dus die trage duurloopjes op zondag werken snel.


Komende zondag zal er geen lopen zijn : dit weekend loop ik nl. als Marilyn Monroe door de Vlaamse Ardennen... (Oudleidstersweekend van de Chiro). Kan ik weer eens bos- en nachtspelen gaan doen, en uiteraard genieten... Misschien komt de conditie toch nog van pas...


7 opmerkingen:

Homer zei

Bubbels!!
Santé.
Ik heb gisteren Frank de kans gegeven om zijn fles terug te verdienen, maar Kortijk gunde hem zijn plezier niet, (of gunde mij mijn pleziertje wel).
Kap uw fleske maar binnen na een vetloopje!! Succes gegarandeerd!!

Bruno zei

Woar etwoars in de vlamshe arden'n ? Ikke wil die Monroe es zien zé (kwone in de Vlamsche Arden'n)
Wanneer ben je trouwens niet verkleed ? De laatste foto op de blog was ook met een aangepast kapsel.
Volgende week eis ik een foto !

frank spencer zei

Santé, geniet maar van je fles champagne.
Je hebt ze verdiend.
Misschien deze fles kraken ter gelegenheid van de “twintig van Brussel”, want zoals jij momenteel loopt, wordt dit ongetwijfeld een “knal”-prestatie !

Jogginggirl zei

Bruno : We zitten in op een geheime locatie, maar gezien ik morgen over en weer moet naar 't turnfeest van de kindjes, moet ik met eigen wagen ipv de bus, vandaar dat ik al getipt ben... 't is in de buurt van Zottegem en ik ga sebiet gewoon de bus volgen...
Die foto's zullen wel op de chirosite staan zulle...

Frank : Het drinken van die fles net na een vetloop lijkt me geen goed idee

die andere Frank : eerst zien of ik dat volhou om 2 keer per week te blijven lopen op deze manier... 't is nog meer dan 2 maanden...

Ronald zei

Niet verkeerd Veerle.. laat de bubbels je maar lekker smaken.

Trouwens, bedankt voor je bijdrage aan mijn sponsorloop voor de kankerbestrijding. Ik heb Julie bereidt gevonden om als penningmeester op te treden. Zij verzameld voor mij de Belgische giften, dat scheelt een hoop extra transactiekosten. Ik mail je daar straks nog even meer over.

groeten
Ronald

Pol zei

Mij moet je niks vertellen !! Gezien worden in gezelschap aan de Happy Days met een fles champagne... ik denk er het mijne van... en lopen gebruiken als alibi, foei chiroleidster !!

Geert zei

Hopelijk heb je genoten van die champagne. bij een volgende feestje voor webloggers nodigen we u uit om als Marilyn Monroe te komen.