vrijdag 2 maart 2007

Naar de tandarts....

'k Was er al een poosje mee aan het tsjolen (Ruthje : dit betekent afzien), maar zonet heeft de tandarts mij verlost van mijn (ontstoken) zenuwen ! Zij moest mij dus wel op de zenuwen werken !
Om niet te veel zenuwen te hebben, had ik me vooraf al een beetje voorbereid... Al een paar daagskes braaf extra goed gepoetst en geflost. (weeral wat minder geschraap of geboor). Ik had ook geen koffie of (ice)thee gedronken de voorbije 2 dagen.
Maar de leukste voorbereiding was vanavond. We moesten naar een verrassingsdrink voor een verjaardagsfeestje (neen, niet de mijne) en de goede raad van je schoonfamilie mag je toch niet in de wind slaan. Dus braaf 2 glaaskes schuimwijn gedronken en toen naar de tandarts.
Alle zenuwen zijn er rustig door geworden en dezer keer kreeg ze die dus wel in slaap. Oef ! Na anderhalf uur prutsen waren alle minikanaaltjes uitgekuist (blijkbaar ben ik fijngevoelig, want ze bleef maar fijne minivertakkingen vinden)...
Enfin, na deze (laatste ?) 132 euro zou ik ervan af moeten zijn (alleen nog een bovenvulling laten zetten)... En hopelijk vanaf nu weer een goede nachtrust...
Toch nog een beetje geluk bij een ongeluk : gezien ik rechstreeks van 't feestje naar de tandarts gegaan ben, moest ik van alle hapjes afblijven... Mevrouw weegschaal zal content zijn !

7 opmerkingen:

betty spencer zei

Dus uw tand was al lichtjes verdoofd door de alcohol voordat ge bij de tandarts terecht kwam..))

Homer zei

Tandarts? Ver van wegLOPEN!!

joggingpol zei

Met een 'mond vol nieuwe tanden'.... laat je maar horen, en nu ze gekuist zijn, loopt je wellicht véél lichter...

Ronald zei

een bezoekje aan de tandarts is blijkbaar beter dan er één aan een diëtist :)

kj zei

ontzenuwen van de tanden... Brrr... ik krijg er nu al rillingen van !!!

Muriel zei

Tandartsen, je hebt ze nodig maar niemand ziet ze graag! Hopelijk ben je er nu van af. Is je inschrijving voor de 20km door Brussel al gelukt? Mocht het niet lukken, ik werk daar op een paar honderd meter van het secretariaat en wil gerust je inschrijving en rugnummer gaan ophalen hoor. Ik ben toch bijna ieder weekend in Wevelgem dus kan ik het jou wel ergens bezorgen. Geef maar een seintje als ik je kan helpen en wie weet kunnen we die 20km samen lopen?!?

Bruno zei

Al geprobeerd toastjes ed de mixen in een blender en opdrinken met een strootje ?
Geen last van de tanden dan
Wel wat met de obers die het vermassakreren vinden !