vrijdag 9 maart 2007

Druk druk druk......

Net een drukke week achter de rug. Ik ben hier en daar als vrijwilliger actief (bestuur KAV en ouderraad), en net deze week was er op het werk ook een 'verzameling' aan vergaderingen (met de obligate verslaggeving)... Zodus nog niet te veel blogtijd gehad...
Gelukkig ben ik deze week toch 1 keertje gaan lopen. Gisteren voor den eerste keer weer de 'zomertoer' gelopen op donderdagavond. Dit is het gebruikelijke 8 à 9 km toerke, met een lusje erbij, inside known as Happy Days. Neen, geen spaaractie van een winkelketen, maar een huis om te 'vertoeven' (per uur te betalen en eigen meisje mee te brengen, als je begrijpt wat ik bedoel).... Ik ken het alleen maar van er langs te lopen zulle, ben er nog nooit binnen geweest (en dit ook niet van plan). Maar gezien deze zaak op een binnenweg tss de velden ligt, weet iedereen wel welke toer je loopt als je daar passeert. Als het zomeruur weer van tel is, komt er dan nog een luske bij (toer genoemd : "de boerderijtjes"), niet nodig te zeggen welke landschapselementen hier herkenbaar zijn zeker ?
Dus een kleine 11 km gelopen, weerom in een uur, dus was de snelheid ietske rapper van deze keer. Met alle stress op 't werk deed 't deugd om me eens 'af te reageren'. En gezien het op donderdag maar voor een uurke is, mag het iets meer zijn. (Zowat half bloggend Vlaanderen zal dit tempo als rustig loslopen beschouwen, maar soit, ik deed het dan toch maar ipv mijn zetel te verslijten)
.
Deze morgen dan de Christusleeftijd bereikt (jaja ik heb ook een grijs haar uitgetrokken) en mijn verjaardag nog niet gevierd. Want, ipv gezellig de wensen van de collega's in ontvangst te nemen, mocht ik vandaag naar Mechelen sporen voor een associatievergadering. Ik zou nu eigenlijk een officieel verslag moeten schrijven voor de collega bibliothecarissen van de Associatie, maar 't is vrijdagavond hé...
.
Voor morgen staat het sportleven van de kindjes centraal (voormiddagje rondhossen naar sportclubs). Om 5 uur dan (eindelijk) weer eens gaan zwemmen met de zwemclub. Er is een wedstrijd in Meulebeke (zoveel mogl. lengtes in 45 minuten per club), maar daar zullen de 'competitiemannen' wel naartoe gaan (ik zou hun gemiddelde alleen maar kelderen). Zondagmorgen eerst een lange duurloop met Bernadette (2de poging grote shower, 18 tal km), misschien daarna nog een paar lengtes ploeteren met kids... En dan virtueel supporteren voor alle lopende bloggers ! (Sluis, Alphen, ....)
.
En nu ga ik me op 't gemakskes in de zetel ploffen met een goed glas ! Santé !

7 opmerkingen:

Julie zei

Proficiat met je verjaardag, vier dat toch maar goed hoor dit weekend! Veel plezier op de zwemclub morgen! Sluis is wel maar volgende week zondag, maar fijn dat je wil supporteren :-)

frank spencer zei

Van harte met je Christus-verjaardag.
Drink maar ne goeien ...
Leuk dat je een hele week aan een stuk wil supporteren voor onze halve marathon van Sluis :-)

Homer zei

Happy Birthday!!

Ronald zei

gefeliciteerd Joggingirl.. maar eh.. wat is de Christusleeftijd?? oh.. wacht.. heb ff gegoogled.. mmm.. mooie leeftijd hoor.. proost!!

Bruno zei

Kwiste nie da e glas tope me e krèmke zukke invloed èt ip de memori van de mens'n
k'zou het toch niet zien zitten om morgen alleen te zijn in Sluis om die 1/2M te lopen.
Kom je volgende week wel naar Sluis om samen met dat glaasje en krèmke op ons te supporteren ?

Pol zei

Hou het rustig hé moederke. Kan het ventje geen beetje helpen aan jouw happy days? Zorg dat er geen 'stress'fractuur van komt van rond te hotsen...

martine zei

sante!