zondag 18 februari 2007

een ongelukje is gauw gebeurd....


Neen, ik heb geen weelderige haargroei op mijn benen...
Neen, we hebben geen echtelijke ruzie...
What's up ?
Donderdagavond heeft meneer Jogginggirl zijn achterste ligamenten verrekt bij het minivoetballen... En zodus heb ik sedert donderdagnacht een bijbaantje: JoggingNurse. Zodus dat mijn ventje al 3 dagen onbeweeglijk in zijn zetel geparkeerd ligt (Maarten, ge moet niet jaloers zijn : hij heeft ook wel pijn). Vrijdagmorgen 2 uurtjes verlof genomen om hem tot bij een dokter te krijgen, daarna lieflijk in de zetel gedropt met bakje van den tv, wat drank, telefoon en een doosje dafalgan...
Liefde is, nietwaar...
Enfin, "gelukkig" heeft ie net een weekje vakantie... Morgen heb ik zelf ook nog een dagje verlof en vanaf dan zal dat voetje hopelijk veel beter zijn... Intussen zijn zijn linkerkuit en andere beenspieren al wat getraind... Van lopen zal er dus de eerste weken niks van in huis komen. Sporten is toch zo gezond hé !

Zelf verkeer ik in 'blakende' gezondheid, zodat ik gisteren toch een uurtje gaan zwemmen ben met de zwemclub (2500 meter ongeveer). Deze morgen een leuk duurloopje (1u26 min) met Bernadette en daarna : nog eens gaan zwemmen. Ditmaal haalde ik maar net de 100 meter, gezien mijn dochtertjes mee waren.
Voor de rest van de week zal de planning nog herbekeken worden, gezien Roeland geen auto kan rijden zal ik na het werk nog boodschappen en andere klusjes moeten doen.... Voordeel is dan wel weer dat hij 's avonds ook niet ver zal lopen, dus avondtrainingen zitten er wel in... Een eerste klusje dat ik gisteren al klaarde is het gras afrijden. Roeland doet dit nl. altijd zelf, en nu kon ik het eens doen. Eigl. doe ik dat wel graag, en deze keer was er geen commentaar over scheve lijnen of zo. Ze zijn er natuurlijk wel maar 't zal wel nog eens regenen en dan valt het minder op...
.
Oh ja, 'k heb toch een mini-letselke, om solidair te zijn met mijn ventje : nieuwe sokken aangedaan, speciaal voor 't lopen (X socks). Er zit daar zelfs 2 jaar garantie op (tegen zweetvoeten ?). Heb ik wel een blaartje zeker ?
Nu ja, k' had ze nog niet gewassen, dus misschien wel eigen schuld,
dikke bult ? Weet iemand waarom er 2 jaar garantie op sokken is ?


(De kleur doet me aan Gelukszak Ronald denken,...)

10 opmerkingen:

Geert zei

Brute peche hoor. Zo'n kwetsuur dat kan lang duren alvorens dit is genezen. Niet te vroeg herbeginnen, want hervallen duurt nadien nog zoveel langer. Menneer jogginggirl ik wens je veel beterschap

Julie zei

Verzorg jouw ventje maar goed! Hopelijk komt dat snel in orde. Zo grappig: toen ik de eerste keer die X-socks droeg had ik ook een blaar... blijkbaar had ik er niet op gelet dat er een L en een R op stond en 'k had ze van kant gewisseld... 2500 meter zwemmen? Hallo kroket? Ik vind 1600 meter al ongelofelijk saai... knap hoor!

Katrien zei

Proficiat met je sokken :-) Ik heb net dezelfde... ik ben de laatste om te beweren dat je er beter mee loopt maar toch... ik vind het soms al leuk om een nieuw loopgadget te hebben. Tja, 2jaar garantie... zeer vreemd. Verzorg je ventje nog goed en veel succes met het lopen. Vele groetjes, katrien

joggingpol zei

Let op van 'verwenningsverschijnselen', dwz. commanderen, bevelen, aandacht vragen, enz... Laat hem nu en dan maar eens alleen, 'ne vent moet ook zijn plan leren trekken.

geert zei

die 2 jaar garantie is puur marketing, om een onderscheid met de andere merken aan te duiden. Maar ... mijn eerste paar X-sen heb ik ondertussen toch al een jaar of 3 en die geven nog geen krimp hoor!

Christophe zei

Dit doet er mij aan denken dat ik vanavond, na het voetbal, moet zeggen dat ik tot na de marathon niet meer zal meedoen. Is inderdaad een gevaarlijke sport voor de benen. En de marathon laat ik liever niet vallen, dat begrijp je wel hé. Wens de onfortuinlijke man alvast veel beterschap toe.
Waarom er op die sokken garantie is weet ik niet maar dat ze heel goed zijn weet ik wel. Ik ben er heel tevreden over en ik loop nooit met iets anders aan.

kj zei

Ja Veerle, je hebt gelijk hoor ! Lopen én voetballen combineren is niet evident. Dat heeft jouw ventje eens te meer bewezen ! Ik zal in de toekomst toch wat voorzichtiger moeten zijn... Al zit een accidentje in een klein hoekje, niet ?

Frank zei

Proficiat voor onze spencer-overwinning! We kunnen een champagnefeestje bouwen!!
Homer

Anoniem zei

at Frank

verwarrend dat jij Frank heet, terwijl Frank eigl Philip heet...
En te zeggen dat Betty Veerle heet en ik dus ook..
jogginggirl

Gelukzak Ronald zei

mooie sokken!!!! en beterschap voor mr. Jogginggirl!