maandag 25 november 2013

Rapper dan een ezel 2013

Na 2 marathons na elkaar ging ik eens een weekje rust pakken... Maar 'k heb slechte moaten en het plan om dien ezel uit te dagen leek me wel wat. Christ ging zijn eerste halve marathon lopen en Koen en nog wat maatjes gingen hem begeleiden. Koen is expert in timing voor laatste plaats maar deze keer mocht je ook niet te traag zijn, want het reglement schreef voor dat je de laatste 5 km moest starten voor 1.45 u wedstrijd of 't was gedaan. Ideale uitdaging ! Dit tempo werd dus à la limite gelopen en toen Koen een paar dixiestops maakte werd het close... Daar ging ons bier ... Gelukkig zagen we net Omer afkomen die ons bijna dubbelde en dit gaf Christ een extra zetje, tempo omhoog en we waren net op tijd aan de meet voor het laatste rondje. Dit hogere tempo kon hij blijkbaar met gemak aan en in de laatste kilometers ging hij ineens vlot boven de 11 per uur lopen. Pfff ... Koen en ik mochten serieus sjette geven ;)
Maar we waren ruim op tijd binnen (2 u 13) om de flessen Steenezel in ontvangst te nemen ! Den après was weer eentje om u tegen te zeggen en 't was met een ruime delegatie :)

Juan en ik sloten SMC gewijs de tent ... letterlijk want we moesten even vragen de poort te openen om nog weg te geraken ;)

Geen opmerkingen: